Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Can pazarı olmadı

ASAYİŞ 06.12.2016 - 18:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2199+ kez okundu.
 

Can pazarı olmadı

Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde Avrupa’ya kaçak yollarla gitmek üzere hazırlık halinde olan toplam 28 Suriyeli yakalandı.

AYDIN- Denize uygun olmayan botlarla açılıp can pazarı yaşanmasını engelleyen Kuşadası ve Söke Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3’ü erkek, 2’si kadın ve 4’ü çocuk olmak üzere 9 kişiyi Kuşadası Güzelçamlı Mahallesi’nde kıyıda beklerken yakaladı. Edinilen bilgiye göre 9’u erkek, 4’ü kadın, 6’sı da çocuk olan toplam 19 Suriyeli ise yine Jandarma ekiplerince Söke İlçesi Tuzburgazı Mahallesi Kafa Mevkiinde yakaladı. Tamamı Suriye uyruklu olan yabancılar, gerekli yasal işlemlerden sonra Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.
Aydın’ın Kuşadası İlçesi’nde Avrupa’ya kaçak yollarla gitmek üzere hazırlık halinde olan toplam 28 Suriyeli yakalandı.

AYDIN- Denize uygun olmayan botlarla açılıp can pazarı yaşanmasını engelleyen Kuşadası ve Söke Jandarma Komutanlığı ekipleri, 3’ü erkek, 2’si kadın ve 4’ü çocuk olmak üzere 9 kişiyi Kuşadası Güzelçamlı Mahallesi’nde kıyıda beklerken yakaladı.

Edinilen bilgiye göre 9’u erkek, 4’ü kadın, 6’sı da çocuk olan toplam 19 Suriyeli ise yine Jandarma ekiplerince Söke İlçesi Tuzburgazı Mahallesi Kafa Mevkiinde yakaladı.

Tamamı Suriye uyruklu olan yabancılar, gerekli yasal işlemlerden sonra Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.