Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başak Koleji ile Sarızeybekler Bisiklet firması protokol imzaladı

GENEL 17.07.2019 - 18:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4139+ kez okundu.
 

Başak Koleji ile Sarızeybekler Bisiklet firması protokol imzaladı

Aydın Sarızeybekler Bisiklet ile Aydın Özel Başak Koleji arasında protokol imzalandı.

AYDIN- Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın ve Aydın Sarızeybekler Bisiklet firma kurucusu Hakan Sarızeybek katılımıyla gerçekleşen imza töreni Özel Başak Koleji’nde gerçekleşti. Protokole göre, Aydın Başak Koleji velileri, öğrencileri, personeli için Sarızeybekler firması tarafından satış sonrası servis hizmetlerinde yüzde 30, satış ve kiralama hizmetlerinde yüzde 10 indirim sağlanacaktır. Başak Kart kullanıcıları, firmanın Aydın Söke, Mimar Sinan ve Kuşadası mağazalarında indirimden faydalanabilecek. Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın, imza töreninde, "Bisiklet kullanımı hem çocuklarımızın ve yetişkinliklerimizin sağlıklı bir vücuda sahip olmasını hem de çevrenin korunması anlamında günümüz dünyasında oldukça önemli bir yere sahip, hepimizin bu duyarlılıkta yol alması gerekir. Protokol, her iki tarafa da hayırlı olsun" şeklinde konuştu. Sarızeybekler Bisiklet firma kurucusu Hakan Sarızeybek ise, yaptığı konuşmada, ‘’Başak Koleji öğrencileri, velileri ve çalışanları için böyle bir platformda yer almak bizim için mutluluk verici” dedi. Gezen, protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.
Aydın Sarızeybekler Bisiklet ile Aydın Özel Başak Koleji arasında protokol imzalandı.

AYDIN- Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayaydın ve Aydın Sarızeybekler Bisiklet firma kurucusu Hakan Sarızeybek katılımıyla gerçekleşen imza töreni Özel Başak Koleji’nde gerçekleşti.

Protokole göre, Aydın Başak Koleji velileri, öğrencileri, personeli için Sarızeybekler firması tarafından satış sonrası servis hizmetlerinde yüzde 30, satış ve kiralama hizmetlerinde yüzde 10 indirim sağlanacaktır. Başak Kart kullanıcıları, firmanın Aydın Söke, Mimar Sinan ve Kuşadası mağazalarında indirimden faydalanabilecek.

Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın, imza töreninde, "Bisiklet kullanımı hem çocuklarımızın ve yetişkinliklerimizin sağlıklı bir vücuda sahip olmasını hem de çevrenin korunması anlamında günümüz dünyasında oldukça önemli bir yere sahip, hepimizin bu duyarlılıkta yol alması gerekir. Protokol, her iki tarafa da hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Sarızeybekler Bisiklet firma kurucusu Hakan Sarızeybek ise, yaptığı konuşmada, ‘’Başak Koleji öğrencileri, velileri ve çalışanları için böyle bir platformda yer almak bizim için mutluluk verici” dedi. Gezen, protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.