Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

AYTO Akademi’den Üreticiler İçin Gıda Güvenliği Eğitimi

EKONOMİ 14.05.2017 - 11:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4060+ kez okundu.
 

AYTO Akademi’den Üreticiler İçin Gıda Güvenliği Eğitimi

Aydın Ticaret Odası (AYTO) Akademi ve Anadolu Kalkınma Derneği işbirliği ile “Güvenli Gıda Güvenli Gelecek Projesi Üretici” Eğitimi, Eğitmen Rahime Petek Ataman’ın sunumuyla Aydın Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

AYDIN- Gıda üzerine çalışan işletmeler ve gıda konusunda eğitim almış çalışanlarının katıldığı eğitimde Gıda Güvenliği, Tehlike ve Risk Kavramları, Gıda Güvenliği Riskleri, Gıda Hijyeni nedir? Nasıl Sağlanır? Gıda Üretiminde Hijyen İçin Beş Altın Kural, Gıdalardaki Mikrobiyolojik Riskler, Gıdalardaki Kimyasal Riskler, Gıda İle Temas Eden Madde ve Malzemeler, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Etiketleri, Gıda Güvenliğinde Resmi Kontrol Sistemleri hakkında bilgiler verildi. Eğitim sonunda konuşan Genel Sekreter İlknur Kabasakal, “AYTO Akademi olarak Anadolu Kalkınma Derneği ile birlikte gıda güvenliği konusunda bir eğitim düzenledik. Gıda üretimi insan sağlığı ile doğrudan ilişkili ve toplum sağlığı için son derece büyük bir öneme sahip bir konu. Gıda güvenliğini ilgilendiren konularda yaşanan bilgi kirliliğinden birçok gıda üreticisi üyemiz olumsuz etkileniyor. Bugün düzenlediğimiz eğitim üyelerimizin bilinçlenmesini ve sektörde daha güçlü var olmalarını sağlayacaktır” dedi.
Aydın Ticaret Odası (AYTO) Akademi ve Anadolu Kalkınma Derneği işbirliği ile “Güvenli Gıda Güvenli Gelecek Projesi Üretici” Eğitimi, Eğitmen Rahime Petek Ataman’ın sunumuyla Aydın Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

AYDIN- Gıda üzerine çalışan işletmeler ve gıda konusunda eğitim almış çalışanlarının katıldığı eğitimde Gıda Güvenliği, Tehlike ve Risk Kavramları, Gıda Güvenliği Riskleri, Gıda Hijyeni nedir? Nasıl Sağlanır? Gıda Üretiminde Hijyen İçin Beş Altın Kural, Gıdalardaki Mikrobiyolojik Riskler, Gıdalardaki Kimyasal Riskler, Gıda İle Temas Eden Madde ve Malzemeler, Gıda Katkı Maddeleri, Gıda Etiketleri, Gıda Güvenliğinde Resmi Kontrol Sistemleri hakkında bilgiler verildi.

Eğitim sonunda konuşan Genel Sekreter İlknur Kabasakal, “AYTO Akademi olarak Anadolu Kalkınma Derneği ile birlikte gıda güvenliği konusunda bir eğitim düzenledik. Gıda üretimi insan sağlığı ile doğrudan ilişkili ve toplum sağlığı için son derece büyük bir öneme sahip bir konu. Gıda güvenliğini ilgilendiren konularda yaşanan bilgi kirliliğinden birçok gıda üreticisi üyemiz olumsuz etkileniyor. Bugün düzenlediğimiz eğitim üyelerimizin bilinçlenmesini ve sektörde daha güçlü var olmalarını sağlayacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.