Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Aydın Büyükşehir gençlerin yanında

GÜNCEL 15.06.2019 - 16:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2891+ kez okundu.
 

Aydın Büyükşehir gençlerin yanında

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, bu hafta sonu gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nda adaylar ve aileleri için okulların önünde stant kurarak su ve meyve suyu dağıtımı yapıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere 3 farklı oturumda yapılacak sınavda ter döken adaylara Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu başarılar diledi. Stantlar, Efeler, Söke ve Nazilli ilçelerindeki 15 farklı okulun önünde kuruldu. Adaylar ve yakınları duyarlılığı için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti. Başkan Çerçioğlu, "Öğrenci dostu kent Aydın gençlerimize her zaman kucak açmıştır. Onlara destek olmaya devam edeceğiz. Gençlerimize önlerindeki hayatta şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu. Büyükşehirden örnek karar Her yıl olduğu gibi bu yıl da Aydın Büyükşehir Belediyesi örnek bir davranışa imza atarak, Büyükşehir Belediyesi'nin fen işleri, park ve bahçeler dairesi gibi birimleri, sınava giren gençlerin dikkatlerinin dağılmaması için sınav saatlerinde okulların yakınlarında çalışma gerçekleştirmiyor.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından, bu hafta sonu gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS)’nda adaylar ve aileleri için okulların önünde stant kurarak su ve meyve suyu dağıtımı yapıldığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere 3 farklı oturumda yapılacak sınavda ter döken adaylara Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu başarılar diledi.

Stantlar, Efeler, Söke ve Nazilli ilçelerindeki 15 farklı okulun önünde kuruldu. Adaylar ve yakınları duyarlılığı için Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Başkan Çerçioğlu, "Öğrenci dostu kent Aydın gençlerimize her zaman kucak açmıştır. Onlara destek olmaya devam edeceğiz. Gençlerimize önlerindeki hayatta şimdiden başarılar diliyorum" diye konuştu.

Büyükşehirden örnek karar

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Aydın Büyükşehir Belediyesi örnek bir davranışa imza atarak, Büyükşehir Belediyesi'nin fen işleri, park ve bahçeler dairesi gibi birimleri, sınava giren gençlerin dikkatlerinin dağılmaması için sınav saatlerinde okulların yakınlarında çalışma gerçekleştirmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.