Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Ege Et-İkbal ortaklığı raflarda yerini aldı

EKONOMİ 07.08.2019 - 15:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2969+ kez okundu.
 

Ege Et-İkbal ortaklığı raflarda yerini aldı

Kuruluşunun 100. yılını kutlamaya hazırlanan İkbal ile Aydın'da et denildiğinde ilk akla gelen firma olan Ege Et'in ortak çalışmasının meyvelerini vermeye başladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, iki köklü firmanın ortaklaşa ürettikleri ürünler, bugünden itibaren Ege Et Mağazaları’nda raflarda yerini almaya başlayacak. Vatandaşlar, artık Ege Et'te kesimi yapılan Aydınlı üreticilerin etlerinden yapılan sucuk, salam, sosis, pastırma, kavurma gibi çeşitli et ürünlerine ulaşabilecek. Ürünlerin üretimleri ise, İkbal tesislerinde yapılacak. Başkan Çerçioğlu: Kalite başarıyı getiriyor Kaliteli üretim yapmanın başarıyı da beraberinde getirdiğini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Bu yola çıkarken hedefimiz Ege Et'i bir Türkiye markası yapmaktı. Şimdiye kadar yaptığımız yatırımları bu vizyonla yaptık. Bugün Ege Et'i Türkiye markası yapmak için önemli adımlardan birisini daha atıyoruz. Sektörün en köklü firmalarından olan ve adını da Atatürk'ün koyduğu İkbal ile ortak üretimlerimiz raflardaki yerini almaya başlıyor. Her iki firmaya da, Aydın’ımıza ve Aydınlı üreticilerimize de hayırlı olsun. Üretimimizin kalitesini daima koruyarak Ege Et'i büyütmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Aydın dışına açılmanın ilk adımını attıklarını belirten Başkan Çerçioğlu, "Başka illerden vatandaşlarımız da kendi illerinde Ege Et kalitesini görmek istediklerini söylüyordu. Şimdi artık Aydın dışına açılmanın ilk adımlarından birisini atıyoruz. Yakın zamanda tüketicilerimize başka güzel haberler vermeye devam edeceğiz" dedi.
Kuruluşunun 100. yılını kutlamaya hazırlanan İkbal ile Aydın'da et denildiğinde ilk akla gelen firma olan Ege Et'in ortak çalışmasının meyvelerini vermeye başladığı bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, iki köklü firmanın ortaklaşa ürettikleri ürünler, bugünden itibaren Ege Et Mağazaları’nda raflarda yerini almaya başlayacak.

Vatandaşlar, artık Ege Et'te kesimi yapılan Aydınlı üreticilerin etlerinden yapılan sucuk, salam, sosis, pastırma, kavurma gibi çeşitli et ürünlerine ulaşabilecek. Ürünlerin üretimleri ise, İkbal tesislerinde yapılacak.

Başkan Çerçioğlu: Kalite başarıyı getiriyor

Kaliteli üretim yapmanın başarıyı da beraberinde getirdiğini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Bu yola çıkarken hedefimiz Ege Et'i bir Türkiye markası yapmaktı. Şimdiye kadar yaptığımız yatırımları bu vizyonla yaptık. Bugün Ege Et'i Türkiye markası yapmak için önemli adımlardan birisini daha atıyoruz. Sektörün en köklü firmalarından olan ve adını da Atatürk'ün koyduğu İkbal ile ortak üretimlerimiz raflardaki yerini almaya başlıyor. Her iki firmaya da, Aydın’ımıza ve Aydınlı üreticilerimize de hayırlı olsun. Üretimimizin kalitesini daima koruyarak Ege Et'i büyütmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Aydın dışına açılmanın ilk adımını attıklarını belirten Başkan Çerçioğlu, "Başka illerden vatandaşlarımız da kendi illerinde Ege Et kalitesini görmek istediklerini söylüyordu. Şimdi artık Aydın dışına açılmanın ilk adımlarından birisini atıyoruz. Yakın zamanda tüketicilerimize başka güzel haberler vermeye devam edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.