avcılar escort
Rıdvan Eşin

Aydın'da 376 göçmen yakalandı

ASAYİŞ 23.03.2016 - 15:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3782+ kez okundu.
 

Aydın'da 376 göçmen yakalandı

Aydın’ın dört ilçesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği 13 ayrı operasyonda 376 göçmen yakalandı. Gözaltına alınan iki organizatörden birisi tutuklandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik alınan tedbirler kapsamında Kuşadası, Germencik, Söke ve Didim ilçelerindeki 13 farklı operasyonlarda 26’sı Afganistan, 5’i Bangledaş, 177’si Pakistan ve 168’i Suriye uyruklu olmak üzere 376 göçmen ile birlikte organizatörlük yaptığı tespit edilen C.B. ve A.Y. isimli 2 şüpheli yakalandı. Kaçakçılık faaliyetlerinde kullanılan 2 adet minibüs, 1 adet kamyon, 1 adet 7 metre uzunluğunda bot, 26 adet can yeleği, 7 adet şambrel ve 1 adet tekne motoruna da el konuldu. Operasyonlarda yakalanan organizatörlerden A.Y., tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevine teslim edildi, C.B. hakkında ise denetimli serbestlik kararı verildi. Yakalanan göçmenler arasında bulunan ve izinleri bulunmayan 353 kişi, idari yaptırım kararı uygulanarak Aydın İl Göç İdaresine teslim edildi. 
Aydın’ın dört ilçesinde jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği 13 ayrı operasyonda 376 göçmen yakalandı. Gözaltına alınan iki organizatörden birisi tutuklandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından göçmen kaçakçılığına yönelik alınan tedbirler kapsamında Kuşadası, Germencik, Söke ve Didim ilçelerindeki 13 farklı operasyonlarda 26’sı Afganistan, 5’i Bangledaş, 177’si Pakistan ve 168’i Suriye uyruklu olmak üzere 376 göçmen ile birlikte organizatörlük yaptığı tespit edilen C.B. ve A.Y. isimli 2 şüpheli yakalandı. Kaçakçılık faaliyetlerinde kullanılan 2 adet minibüs, 1 adet kamyon, 1 adet 7 metre uzunluğunda bot, 26 adet can yeleği, 7 adet şambrel ve 1 adet tekne motoruna da el konuldu.

Operasyonlarda yakalanan organizatörlerden A.Y., tutuklanarak Aydın E Tipi Cezaevine teslim edildi, C.B. hakkında ise denetimli serbestlik kararı verildi. Yakalanan göçmenler arasında bulunan ve izinleri bulunmayan 353 kişi, idari yaptırım kararı uygulanarak Aydın İl Göç İdaresine teslim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort