avcılar escort
Rıdvan Eşin

Ortak hareket etme zamanı!

EKONOMİ 10.10.2015 - 16:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3001+ kez okundu.
 

Ortak hareket etme zamanı!

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Zaman birbirini suçlama değil, ortak hareket etme, yek vücut olma zamanıdır. Toplumu tahrik eden, terörün amacına hizmet eder" dedi.

Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da meydana gelen hain terör saldırısını lanetlediğini, bu alçak saldırının Türkiye'ye, ülkenin huzur ve kardeşliğine yönelik olduğunu ifade etti. Terörden, vahşetten medet umanların, terör üzerinden oyun kuranların, bunun sonucuna katlanacaklarını, hukuka hesap vermekten de kurtulamayacaklarını vurgulayan Akdoğan, "Kirli oyunlara karşı sağduyu şart, millet olarak vakur ve kararlı şekilde bu saldırıları göğüsleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu. Başbakan Yardımcısı Akdoğan, şunları kaydetti: "Acımız büyük, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Zaman birbirini suçlama değil, ortak hareket etme, yek vücut olma zamanıdır. Toplumu tahrik eden, terörün amacına hizmet eder. Böyle bir günde seçimden, oydan, siyasi hesaptan bahsetmek, olayı siyasallaştırmak sorumsuzluktur. Terör örgütlerine söz söyleyemeyenlerin, terörle mücadele eden hükümeti suçlaması başka bir sorumsuzluktur."  
Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Zaman birbirini suçlama değil, ortak hareket etme, yek vücut olma zamanıdır. Toplumu tahrik eden, terörün amacına hizmet eder" dedi.

Akdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ankara'da meydana gelen hain terör saldırısını lanetlediğini, bu alçak saldırının Türkiye'ye, ülkenin huzur ve kardeşliğine yönelik olduğunu ifade etti.

Terörden, vahşetten medet umanların, terör üzerinden oyun kuranların, bunun sonucuna katlanacaklarını, hukuka hesap vermekten de kurtulamayacaklarını vurgulayan Akdoğan, "Kirli oyunlara karşı sağduyu şart, millet olarak vakur ve kararlı şekilde bu saldırıları göğüsleyeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, şunları kaydetti:

"Acımız büyük, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyorum. Zaman birbirini suçlama değil, ortak hareket etme, yek vücut olma zamanıdır. Toplumu tahrik eden, terörün amacına hizmet eder. Böyle bir günde seçimden, oydan, siyasi hesaptan bahsetmek, olayı siyasallaştırmak sorumsuzluktur. Terör örgütlerine söz söyleyemeyenlerin, terörle mücadele eden hükümeti suçlaması başka bir sorumsuzluktur."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort