avcılar escort
Rıdvan Eşin

75 kişilik girişimcilik eğitimi düzenlenecek

SAĞLIK 13.07.2015 - 11:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3840+ kez okundu.
 

75 kişilik girişimcilik eğitimi düzenlenecek

Aydın’ın Efeler ilçesinde öğrenci, işsiz, çalışan ve emeklilere yönelik işletmeci girişimcilik eğitimi yapılacak.

Aydın’ın Efeler ilçesinde öğrenci, işsiz, çalışan ve emeklilere yönelik işletmeci girişimcilik eğitimi yapılacak. Kendi işini kurarak, KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteğinden yararlanmak isteyen girişimci adaylarına yönelik, Aydın Efeler’de 75 kişilik  “İşletmeci Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecek. Geliştirilen bu proje kapsamında, iş fikrine sahip girişimcilere 70 saat sürecek girişimcilik eğitimleri ile yeni iş fikirlerinin hayata geçirilmesi ve Aydın’da bu fikrin istihdam açısından desteklenmesi amaçlanıyor. Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek KOSGEB onaylı eğitimler Aydın Ticaret Odası’nda (AYTO) yapılacak. Aydın Merkez’de düzenlenecek olan toplam 75 kişilik 3 grup eğitimin katılımcıları 29 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00-14.00 arasından Aydın Ticaret Odasında yapılacak olan mülakatlar ile belirlenecek. Eğitime katılmak isteyenlerin bu mülakata katılması zorunlu olacak. Eğitimin ilk grubu 3-13 Ağustos tarihleri arası, ikinci grup 17-27 tarihleri arasında, üçüncü grup ise 31 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında hafta içi 9 fiili gün 70 saat olmak üzere saat 16.00.22:30 saatleri arasında düzenlenecek. İşsiz olanlar ile emekli olmayan katılımcılara günlük 20 TL kursiyer cep harçlığı ödenecek. Katılımcıların GSS veya İş Kazası Meslek Hastalığı pirimleri İŞKUR tarafından karşılanacak. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara KOSGEB onaylı Girişimcilik Belgesi verilecek. İşsizlik ödeneği alanlar katılımcı olarak seçilirlerse ödenekleri kesilmeyecek. “18 YAŞINI DOLDURMAK GEREKİYOR” Eğitimin hedef kitlesi; İŞKUR’a kayıtlı, 19-65 yaş arasında, öğrenci, işsiz, çalışan ve emekli kişilerdir. Girişimcilik programına katılacaklar, eğitim durumları, mesleki deneyimleri, mali yeterlilikleri gibi kriterlere bakılarak belirlenecek. Girişimcilik programına daha önce katılmış kişiler, bu eğitime tekrar katılamayacak. Girişimcilik eğitim programına katılmak için; 18 yaşını tamamlamış olmak ve Girişimcilik eğitim programında aynı modülden daha önce yararlanmamış olmak şartları aranır. Bu şartları sağlayan herkes durum ayırt etmeksizin programa katılabilecek. Girişimcilik eğitimlerinde, katılımcılara, girişimcilik ile ilgili temel bilgiler verilecek, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri yaptırılacak, iş planı kavramı ve öğeleri anlatılacak ve bunların pekiştirilmesine çalışmalar düzenlenecek.
Aydın’ın Efeler ilçesinde öğrenci, işsiz, çalışan ve emeklilere yönelik işletmeci girişimcilik eğitimi yapılacak.

Aydın’ın Efeler ilçesinde öğrenci, işsiz, çalışan ve emeklilere yönelik işletmeci girişimcilik eğitimi yapılacak.

Kendi işini kurarak, KOSGEB’in Yeni Girişimci Desteğinden yararlanmak isteyen girişimci adaylarına yönelik, Aydın Efeler’de 75 kişilik  “İşletmeci Girişimcilik Eğitimi” düzenlenecek. Geliştirilen bu proje kapsamında, iş fikrine sahip girişimcilere 70 saat sürecek girişimcilik eğitimleri ile yeni iş fikirlerinin hayata geçirilmesi ve Aydın’da bu fikrin istihdam açısından desteklenmesi amaçlanıyor.

Aydın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından düzenlenecek KOSGEB onaylı eğitimler Aydın Ticaret Odası’nda (AYTO) yapılacak. Aydın Merkez’de düzenlenecek olan toplam 75 kişilik 3 grup eğitimin katılımcıları 29 Temmuz Çarşamba günü saat 10.00-14.00 arasından Aydın Ticaret Odasında yapılacak olan mülakatlar ile belirlenecek. Eğitime katılmak isteyenlerin bu mülakata katılması zorunlu olacak. Eğitimin ilk grubu 3-13 Ağustos tarihleri arası, ikinci grup 17-27 tarihleri arasında, üçüncü grup ise 31 Ağustos-10 Eylül tarihleri arasında hafta içi 9 fiili gün 70 saat olmak üzere saat 16.00.22:30 saatleri arasında düzenlenecek. İşsiz olanlar ile emekli olmayan katılımcılara günlük 20 TL kursiyer cep harçlığı ödenecek. Katılımcıların GSS veya İş Kazası Meslek Hastalığı pirimleri İŞKUR tarafından karşılanacak. Eğitimi başarıyla tamamlayan katılımcılara KOSGEB onaylı Girişimcilik Belgesi verilecek. İşsizlik ödeneği alanlar katılımcı olarak seçilirlerse ödenekleri kesilmeyecek.

“18 YAŞINI DOLDURMAK GEREKİYOR”

Eğitimin hedef kitlesi; İŞKUR’a kayıtlı, 19-65 yaş arasında, öğrenci, işsiz, çalışan ve emekli kişilerdir. Girişimcilik programına katılacaklar, eğitim durumları, mesleki deneyimleri, mali yeterlilikleri gibi kriterlere bakılarak belirlenecek. Girişimcilik programına daha önce katılmış kişiler, bu eğitime tekrar katılamayacak. Girişimcilik eğitim programına katılmak için; 18 yaşını tamamlamış olmak ve Girişimcilik eğitim programında aynı modülden daha önce yararlanmamış olmak şartları aranır. Bu şartları sağlayan herkes durum ayırt etmeksizin programa katılabilecek. Girişimcilik eğitimlerinde, katılımcılara, girişimcilik ile ilgili temel bilgiler verilecek, iş fikri geliştirme ve yaratıcılık egzersizleri yaptırılacak, iş planı kavramı ve öğeleri anlatılacak ve bunların pekiştirilmesine çalışmalar düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort