avcılar escort
Rıdvan Eşin

Bir zamanlar tuğla taşıdığı okula, bağışta bulundu

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2025 - 12:37, Güncelleme: 21.05.2025 - 13:18 1330 kez okundu.
 

Bir zamanlar tuğla taşıdığı okula, bağışta bulundu

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 2003 yılında inşaat işçisi olarak görev aldığı Makbule-Hasan Uçar Anadolu Lisesi’nin yapımında çalışan ve o dönemde evi olmadığı için okulun inşaatında geceleri kalan Erkan Güzelgün, yıllar sonra aynı okulun Resim ve Müzik Odası’nın açılışına katkıda bulundu.

KUŞADASI - Makbule - Hasan Uçar Anadolu Lisesi’nin Resim ve Müzik Odası hayırseverlerin katkıları ile öğrencilerin kullanımına sunuldu. Resim ve Müzik Odası’nın açılışına katkıda bulunan isim, okulun inşaatında çalışan ve o dönem kalacak yeri olmadığı için inşaatta konaklayan, sonrasında azmi ile işlerini ilerleten iş adamı Erkan Güzelgün oldu. Güzelgün, okula bağışta bulunmanın katkı vermenin kendisi adına çok anlamlı olduğunu ifade etti. "Bir zamanlar tuğla taşıdığım okula şimdi sanat kazandırmanın onurunu yaşıyorum" diyen Erkan Güzelgün, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: "2003 yılında bu okulun inşaatında çalışırken bir evim bile yoktu. Şimdi aynı okulda gençlerin sanatla buluşmasına katkı sağlayan biri olarak burada olmak tarifsiz bir duygu. Sanat, gerçeği gören, toplumu anlayan bireylerin yetişmesini sağlar. Bu odada nice sanatçının yetişeceğine yürekten inanıyorum" Güzelgün, Resim ve Müzik Odası’nın açılışını gerçekleştiren isimler arasında yer alırken, başta okulu Kuşadası’na kazandıran Hüsnü Uçar’a, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde 2003 yılında inşaat işçisi olarak görev aldığı Makbule-Hasan Uçar Anadolu Lisesi’nin yapımında çalışan ve o dönemde evi olmadığı için okulun inşaatında geceleri kalan Erkan Güzelgün, yıllar sonra aynı okulun Resim ve Müzik Odası’nın açılışına katkıda bulundu.

KUŞADASI - Makbule - Hasan Uçar Anadolu Lisesi’nin Resim ve Müzik Odası hayırseverlerin katkıları ile öğrencilerin kullanımına sunuldu. Resim ve Müzik Odası’nın açılışına katkıda bulunan isim, okulun inşaatında çalışan ve o dönem kalacak yeri olmadığı için inşaatta konaklayan, sonrasında azmi ile işlerini ilerleten iş adamı Erkan Güzelgün oldu. Güzelgün, okula bağışta bulunmanın katkı vermenin kendisi adına çok anlamlı olduğunu ifade etti.

"Bir zamanlar tuğla taşıdığım okula şimdi sanat kazandırmanın onurunu yaşıyorum" diyen Erkan Güzelgün, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi:

"2003 yılında bu okulun inşaatında çalışırken bir evim bile yoktu. Şimdi aynı okulda gençlerin sanatla buluşmasına katkı sağlayan biri olarak burada olmak tarifsiz bir duygu. Sanat, gerçeği gören, toplumu anlayan bireylerin yetişmesini sağlar. Bu odada nice sanatçının yetişeceğine yürekten inanıyorum"

Güzelgün, Resim ve Müzik Odası’nın açılışını gerçekleştiren isimler arasında yer alırken, başta okulu Kuşadası’na kazandıran Hüsnü Uçar’a, Kuşadası İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort