Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Atabay provaya katıldı

KÜLTÜR 19.11.2015 - 15:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3076+ kez okundu.
 

Atabay provaya katıldı

Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Diksad (Didim Kültür ve Sanat Derneği)'ın provasına katıldı

Başkan A.Deniz Atabay ve Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu Diksad'da gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği Provasına katıldı. Diksad ( Didim Kültür Sanat Derneği) dernek üyeleri tarafından, Koro Şefi Saliha Aygün yönetiminde Türk Sanat Müziği'nin güzide eserlerini seslendirdikleri provalarına dinleyen Başkan A.Deniz Atabay, prova sonrası dernek üyeleri ile bir araya geldi. Didim Kültür Sanat Derneğinin 2007 yılında gönüllü sanatsever vatandaşlar tarafından kurulduğunu, o tarihten bu yana sanatsal faaliyetlerine devam ettiğini belirten, Diksad Didim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı ve Koro Şefi Saliha Aygün, dernekte Salı - Perşembe günleri Türk Sanat Müziği ve Çarşamba günü Türk Halk Müziği provalarına devam ettiklerini ifade ederken, yıl sonuna doğru yeni projeler yapacaklarının müjdesini sanat severlere verdi. DİKSAD Başkanı ve koro şefinin “Provayı beğendiniz mi ?” sorusu üzerine “Bizim ne haddimize biz sizin gibi sanatçılar önünde sadece saygıyla eğiliriz” diyen Başkan A.Deniz Atabay, "bu güne kadar sizinle tanışmamış olmamız bizim için büyük bir eksiklik, önümüzdeki günlerde size hizmetin daha iyisini sağlamak amacı ile çalışmalarımızdan fırsat bulabildikçe konserler ve provalarınıza yanınızda olarak size destek vereceğimden hiç şüpheniz olmasın" dedi. Böyle güzel bir organizasyonlarda, insanların gönüllü olarak burada olması çok güzel olduğuna da değinen Belediye Başkanı A.Deniz ATABAY, Buradan tüm sanatçılara ve sanatseverlere teşekkür ediyorum” dedi
Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, Diksad (Didim Kültür ve Sanat Derneği)'ın provasına katıldı

Başkan A.Deniz Atabay ve Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu Diksad'da gerçekleştirilen Türk Sanat Müziği Provasına katıldı.

Diksad ( Didim Kültür Sanat Derneği) dernek üyeleri tarafından, Koro Şefi Saliha Aygün yönetiminde Türk Sanat Müziği'nin güzide eserlerini seslendirdikleri provalarına dinleyen Başkan A.Deniz Atabay, prova sonrası dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Didim Kültür Sanat Derneğinin 2007 yılında gönüllü sanatsever vatandaşlar tarafından kurulduğunu, o tarihten bu yana sanatsal faaliyetlerine devam ettiğini belirten, Diksad Didim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı ve Koro Şefi Saliha Aygün, dernekte Salı - Perşembe günleri Türk Sanat Müziği ve Çarşamba günü Türk Halk Müziği provalarına devam ettiklerini ifade ederken, yıl sonuna doğru yeni projeler yapacaklarının müjdesini sanat severlere verdi.

DİKSAD Başkanı ve koro şefinin “Provayı beğendiniz mi ?” sorusu üzerine “Bizim ne haddimize biz sizin gibi sanatçılar önünde sadece saygıyla eğiliriz” diyen Başkan A.Deniz Atabay, "bu güne kadar sizinle tanışmamış olmamız bizim için büyük bir eksiklik, önümüzdeki günlerde size hizmetin daha iyisini sağlamak amacı ile çalışmalarımızdan fırsat bulabildikçe konserler ve provalarınıza yanınızda olarak size destek vereceğimden hiç şüpheniz olmasın" dedi.

Böyle güzel bir organizasyonlarda, insanların gönüllü olarak burada olması çok güzel olduğuna da değinen Belediye Başkanı A.Deniz ATABAY, Buradan tüm sanatçılara ve sanatseverlere teşekkür ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.