avcılar escort
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Le Pain

Efeler’deki deve güreşi için hazırlıklar sürüyor

KÜLTÜR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2025 - 12:26, Güncelleme: 21.02.2025 - 10:23 2870 kez okundu.
 

Efeler’deki deve güreşi için hazırlıklar sürüyor

Efeler’deki deve güreşi için hazırlıklar sürüyor

Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, bölgenin kültürel zenginliklerini ve geleneklerini yaşatmaya devam ediyor. 3’üncü Kuyulu Geleneksel Deve Güreşi Festivali, 23 Şubat Pazar günü Kuyulu Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.Efeler Belediyesi ile Kuyulu Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Derneği iş birliğiyle yapılacak olan etkinlik, saat 10.00’da başlayacak ve gün boyu sürecek. Festivale katılanlar, Kuyulu Arenası’nda birbirinden renkli deve güreşlerine tanıklık ederken, bölgenin eşsiz kültürel dokusunu da yakından hissedecek.Güreşlere katılmak isteyen vatandaşlar için harekete geçen Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, etkinlik günü saat 10.00’da Bey Camii önünden servis aracı kaldırılacak.Festivale tüm Efeler halkını davet eden Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, deve güreşi festivallerinin hem bölgenin kültürel değerlerini koruma hem de gelecek nesillere aktarma açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Geleneklerimizi yaşatmak ve halkımızla birlikte keyifli bir gün geçirmek için tüm vatandaşlarımızı bu anlamlı etkinliğe bekliyoruz" dedi.
Efeler’deki deve güreşi için hazırlıklar sürüyor
Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, bölgenin kültürel zenginliklerini ve geleneklerini yaşatmaya devam ediyor. 3’üncü Kuyulu Geleneksel Deve Güreşi Festivali, 23 Şubat Pazar günü Kuyulu Mahallesi’nde gerçekleştirilecek.

Efeler Belediyesi ile Kuyulu Devecilik Kültürü ve Deve Güreşleri Derneği iş birliğiyle yapılacak olan etkinlik, saat 10.00’da başlayacak ve gün boyu sürecek. Festivale katılanlar, Kuyulu Arenası’nda birbirinden renkli deve güreşlerine tanıklık ederken, bölgenin eşsiz kültürel dokusunu da yakından hissedecek.

Güreşlere katılmak isteyen vatandaşlar için harekete geçen Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, etkinlik günü saat 10.00’da Bey Camii önünden servis aracı kaldırılacak.

Festivale tüm Efeler halkını davet eden Efeler Belediye Başkanı Anıl Yetişkin, deve güreşi festivallerinin hem bölgenin kültürel değerlerini koruma hem de gelecek nesillere aktarma açısından büyük önem taşıdığını belirterek, "Geleneklerimizi yaşatmak ve halkımızla birlikte keyifli bir gün geçirmek için tüm vatandaşlarımızı bu anlamlı etkinliğe bekliyoruz" dedi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort