avcılar escort
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği

Aydın Eczacı Odası, eczaneye yapılan saldırıyı kınadı

GENEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.08.2024 - 20:33, Güncelleme: 28.08.2024 - 19:45 4071+ kez okundu.
 

Aydın Eczacı Odası, eczaneye yapılan saldırıyı kınadı

Aydın Eczacı Odası, eczaneye yapılan saldırıyı kınadı

Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir eczanenin rafından iddiaya göre krem ve ilaçların alınıp ücretinin ödenmemesi, eczacı kalfasının da bıçakla tehdit edilmesi olayının ardından Aydın Eczacı Odası’ndan yaşanan olaya kınama açıklaması yapıldı.Aydın Eczacı Odası Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, “Sağlıkta şiddetin bir an önce durdurulması temennisiyle, meslektaşımız Eczacı Ülfet Kara Aksoy’a yapılan saldırıyı kınıyor, başlatılan hukuki sürecin takipçisi olacağımızı ifade ediyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” denildi.
Aydın Eczacı Odası, eczaneye yapılan saldırıyı kınadı
Aydın’ın Efeler ilçesindeki bir eczanenin rafından iddiaya göre krem ve ilaçların alınıp ücretinin ödenmemesi, eczacı kalfasının da bıçakla tehdit edilmesi olayının ardından Aydın Eczacı Odası’ndan yaşanan olaya kınama açıklaması yapıldı.

Aydın Eczacı Odası Yönetim Kurulu adına yapılan açıklamada, “Sağlıkta şiddetin bir an önce durdurulması temennisiyle, meslektaşımız Eczacı Ülfet Kara Aksoy’a yapılan saldırıyı kınıyor, başlatılan hukuki sürecin takipçisi olacağımızı ifade ediyor ve geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” denildi.

Aydın HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
avcılar escort