Vali Köşger, öğrencilere başarı diledi

AYDIN- Bugün ve yarın ülke genelinde ve Aydın’da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), öğrencilerin eğitim hayatında dönüm noktalarından birisi olduğunu belirten Vali Köşger, mesajında şunları söyledi:

“Sınavın huzur ve güven içerisinde geçmesi için kamu kurum ve kuruluşlarımızca her türlü tedbir alınmıştır. Halkımızın sınav süresince gürültü kirliliğine neden olacak olumsuz davranışlarda bulunmamaları öğrencilerimizin başarılarına katkı sağlayacaktır.

Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları YKS sınavında başarılı olacaklarına inanıyorum. Öğrencilerimizin uzun çalışmaları sonunda yaşamlarını şekillendirmek için üniversiteyi kazanmaları, eğitimlerine mutlu olacakları bir yükseköğretim dalında devam etmeleri en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum.”