Söke’de vahşi cinayet!

Söke İlçesi’nin Konak Mahallesi'nde pazartesi günü 'kız meselesi' nedeniyle bir grup genç, 17 yaşındaki Hüseyin Karataş’ı döverek öldürdü.

Olay, geçen pazartesi günü, Konak Mahallesi Abalaki Mevkisi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hüseyin Karataş (17), bir süredir görüştüğü Leyla U. (16) ile arkadaşlığını sürdürürken, gençlerin beraberliğinden haberdar olan kızın yakınları, Abalaki Mevkisi’nde Hüseyin Karataş ve arkadaşları ile buluştu. İki grup arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü ve Karataş'ın arkadaşları kaçtı. Leyla U.’nun yakınları da yalnız kalan Hüseyin Karataş’ı feci şekilde dövdü. Hüseyin Karataş, vücudunda ciddi darbeler almasına ve başını beton zemine çarpmasına rağmen, hiçbir şey olmamış gibi evine gitti. Bir süre sonra ailesine kafasının çok ağrıdığını söyleyen genç, daha sonra bir arkadaşının doğum günü kutlamasına katılmak üzere dışarı çıktı. Doğum günü kutlamasında baş ağrısından duramayan Hüseyin Karataş, yeniden eve dönünce ailesi tarafından, önce Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne, oradan da Aydın Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

BEYİN KANAMASINDAN ÖLDÜ

Lise öğrencisi Hüseyin Karataş, kız arkadaşı uğruna yediyi dayaktan sonra kaldırıldığı Aydın Devlet Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı. Ancak, genç burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı, beyin kanaması nedeniyle gece saat 02.30’da yaşama gözlerini yumdu. Hüseyin Karataş’ın cenazesi Söke Cem Evi’nde saat 16.00’da kılınan cenaze namazı sonrası Söke Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili araştırma başlatan Söke Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yaptıkları araştırma sonrasında Hüseyin Karataş’ı döverek ölümüne neden olan 5 şüpheliyi gözaltına aldı. Vahşetin failleri soruşturma sonrasında ortaya çıkarılacak.