Nazilli Uğur Okullarında veli dayanışması

NAZİLLİ- Velilerle dayanışma ve kaynaşma kahvaltısı, gerek öğrenciler, gerek veliler tarafından İlgiyle karşılandı. Katılımın yoğun olduğu kahvaltı etkinliğinde veli, öğretmen ve öğrencilerin kaynaştığı gözlendi.

Nazilli Uğur Okulları Kurucularından Ramazan Ererişkin, her yıl öğrenci ve velilerle gerçekleştirilen bu tür etkinliklerin öğrencilerin akademik ve sosyal gelişimlerini olumlu etkilerken aynı zamanda öğretmen-veli-öğrenci işbirliğini kuvvetlendirdiğini belirtti.

Nazilli Uğur Okulları Müdürü Kaan Başarır, “Okul aile birliği öncülüğünde düzenlenen kahvaltı etkinliğimiz öğrencilerimize motivasyon imkanının yanında halı saha maçları ve müzik eşliğinde gerçekleştirilen yarışmalar ile öğrencilerimizin stres atmaları sağlandı. Kahvaltıda öğrenciler ve velilerimiz halat çekme yarışı, çuval yarışı yaparken velilerimiz de açık havada çocuklarıyla olmanın keyfini çıkardı” dedi.

Okul Aile Birliği Başkanı Nazan Altınayar, günümüzde ailelerin öğrencileri ile bir arada vakit geçiremeyip bir şeyler paylaşmakta zorlandığını belirterek, bu tür etkinliklerin birlikteliği ve aile bağlarını güçlendirdiğini dile getirdi. “Bizler bu tür birliktelikler ile bir araya gelerek büyük ve geniş bir aile olma ayrıcalıklarını çocuklarımıza yaşatacağız” diyen Altınayar, etkinliğe katılan ailelere teşekkür etti.