Naz-Naz’da Aydoğmuş profesyonel oldu

NAZİLLİ - Yıldırım Demirören Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza törenine Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Önal, Başkanvekili Mustafa Tınas, Altyapı Spor Okulları Amatör Şubeden sorumlu Asbaşkan Oktay Asuman ile Futbol Altyapı Şube Sorumlusu Baskın Aksoy, Amatör Şubeler Sorumluları Naim Atmaca ve Ergün Sert, Basın Sözcüsü Ümit Özmen ile genç futbolcunun ailesi ve gelişim ligleri takımlarının antrenörleri katıldı.

Nazilli Belediyespor Yönetim Kurulu olarak en büyük görevlerinin gençleri A takıma entegre etmek olduğunu vurgulayan Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Ünal Önal: "Berkay kardeşimizin kendisi ve ailesi kadar bizlerde çok heyecanlıyız. Yönetim kurulu olarak acaba Nazilli’mizde kendi alt yapımızdan kendi çocuklarımızdan önümüzdeki yıllar için a takımımıza nasıl oyuncu kazandırabiliriz diye programlar yapmaktayız. Bu konuda altyapı sorumlusu arkadaşlarımız Oktay Asuman beye, Baskın Aksoy beye, Ergün Sert beye, Naim Atmaca Beye çok teşekkür ediyorum. Büyük gayretleri var” dedi.

“BEKLENTİMİZ ÇOK BÜYÜK”

Nazilli’nin geleceği olan gençlere ayrı önem verdiğini vurgulayan Önal; “Berkay kardeşimizde 4 yıldır altyapı takımlarımızda forma giymekteydi, kulübümüze Çanakkale Hastane Bayırspor’dan gelmişti. Bugünden itibaren yetiştirme bedeli ödenerek Nazilli Belediyespor’umuz da profesyonel futbol hayatına devam edecek. Bu karar hocalarımızın, teknik heyetimizin ve hepimizin ortak fikri. Kendisinden camia olarak beklentimiz gerçekten çok büyük. Ben öncelikle böyle bir çocuk yetiştirdikleri için ailesine teşekkür ediyorum. İnşallah uzun yıllar Nazilli Belediyespor’a hizmet eder. Berkay’dan çok umutluyum. Emeği geçen tüm hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Sözleşmemiz hayırlı olsun” dedi.

“SİZLERİ GURURLANDIRACAĞIM”

Genç oyuncumuz Berkay Aydoğmuş’ da yaptığı konuşmasında; “Bugün burada olan herkese çok teşekkür ederim. 4 yıl boyunca alt yapısında hizmet ettiğim kulübüme şimdi profesyonel olarak hizmet edeceğimden dolayı çok mutlu ve gururluyum. Allah’ın izniyle sizleri gururlandırmak için elimden gelenin en iyisini yapacağımdan şüpheniz olmasın. Burada beni bu zamana kadar destekleyen başta ailem olmak üzere alt yapı hocalarımıza beni bu kulübe getiren Murat Angın hocama çok teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.