İncirliova ve Konçe kardeş şehir olsun

AYDIN- Olumsuz hava koşullarına karşın tohum takas şenliğinin mükemmel bir organizasyonla düzenlendiğini belirten Konçe Belediye Başkanı İliev, “Öncelikle düzenlemiş olduğunuz organizasyon ve göstermiş olduğunuz misafirperverlikten dolayı sizleri kutluyorum. İncirliova Belediyesi ile birlikte çeşitli projelerde işbirliği içerisinde olmak isteriz. Bu da bizleri onurlandırır. Ayrıca, gerekli yasal prosedürler tamamlanırsa İncirliova ile Konçe’nin kardeş şehir olması bizleri mutlu edecektir” dedi.

Konçe Belediye Başkanı’nın kardeş şehir olma isteğinden dolayı onur duyduklarını ifade eden Başkan Kale, yapılan ziyaretten dolayı Başkan İliev’e teşekkür ederek, “Konçe ile kardeş şehir olmamızın önünde bir engel yok. Gerekli yasal çalışmaları tamamladıktan sonra Konçe ile kardeş şehir olabiliriz. Bu bizleri de onurlandıracaktır” dedi.

Konçe Belediye Başkanı İliev, İncirliova Belediyesi öncülüğünde kurulan İncirliova Üretim ve Pazarlama Kooperatifi’ne ilişkin Başkan Kale’den bilgi alarak Makedonya’da düzenlenecek etkinliklere İncirliova’dan da bir heyetin katılması için Başkan Kale’yi davet etti.