ADÜ Ziraatın bilimsel projesi kitaplaştırıldı

Üniversitenin Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi ve Su Ürünleri Mühendisliği bölümlerinin ortaklaşa yürüttüğü, ADÜ Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) “Deniz Balıkçılığı Yetiştiricilik Sistemlerinde Üreticilerin Risk Algıları ve Yönetim Stratejileri” isimli proje sonuç raporu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Ekonomi ve Politika Geliştirme Enstitüsü tarafından beğenilerek, kitap haline getirildi.Üniversitenin Ziraat Fakültesi, Tarım Ekonomisi ve Su Ürünleri Mühendisliği bölümlerinin ortaklaşa yürüttüğü, ADÜ Bilimsel Araştırma Projesi (BAP) “Deniz Balıkçılığı Yetiştiricilik Sistemlerinde Üreticilerin Risk Algıları ve Yönetim Stratejileri” isimli proje sonuç raporu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Ekonomi ve Politika Geliştirme Enstitüsü tarafından beğenilerek, kitap haline getirildi.