Aydın’da iki gündür aranan genç kız bulundu

Aydın Osmangazi Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Ayşenur Güngör’den haber alamayan ailesi, Ayşenur’u ihbar üzerine Efeler’de bir internet kafede buldu.

Aydınlı Güngör ailesi önceki gün ‘Okula gidiyorum’ diye evden ayrılan kızları Ayşenur’dan haber alamadıkları gerekçesiyle İl Emniyet Müdürlüğü’ne müracaat etmiş ve bu haber basında yer almıştı.

Ayşenur’un arandığını gazetelerde ve haber sitelerinde gören bir vatandaş, Ayşenur’u kafeye girdiğini görmesi üzerine telefonla Ayşenur’un ailesini haber verdi. Kısa sürede internet kafeye gelen baba Mustafa Güngör ve polis ekipleri Ayşenur’un bulunma sevincini yaşadı.

Mustafa Güngör, kızları Ayşenur’a ulaşmalarını sağlayan herkese teşekkür ederek, “Haberlerin yayınlanmasından sonra duyarlılık göstererek bizlere ulaşan herkese, Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne yürekten teşekkür ediyoruz. İnternette haberi görüp duyarlılık gösteren bir vatandaşın araması üzerine gittiğimiz yerde kızımıza ulaştık. Çok sevinçliyiz. Herkesten Allah razı olsun" dedi.