YENİ-İZ DERNEĞİ’NDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ
HABER- ELVAN ÇETİN
Minik yürekler gönüllerince eğlendi
Özsoy Park 1 Tesisleri’nde düzenlenen toplu sünnet törenine çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Gece boyunca devam eden etkinlikte çocuklar için palyaçolar, animasyon gösterileri ve müzikli eğlence programları hazırlandı. Çocuklara özel hediyeler verilirken, hazırlanan ikramlar da geceye katılan misafirlere sunuldu.
Sünnet kıyafetleriyle törene katılan çocukların heyecanı ve sevinci, ailelerinin de yüzüne yansıdı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlik, hem çocuklar hem de aileleri için unutulmaz bir anı oldu.
TÖRENDEN GÖRÜNTÜLER İÇİN TIKLAYIN
“Yüzlerindeki tebessüm her şeye değer”
Yeni-İz Derneği Başkanı Perihan Yıldırım, törende yaptığı açıklamada “Bu özel gecede çocuklarımızın yüzündeki tebessüme vesile olabildiysek ne mutlu bize. Dernek olarak sadece maddi değil, manevi anlamda da onların yanında olmayı önemsiyoruz. Bu geceye katkı sağlayan gönüllülerimize, destekçilerimize ve bizimle birlikte bu sevinci yaşayan tüm ailelerimize gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.
Yıldırım, Yeni-İz Derneği olarak yardıma ihtiyaç duyan her çocuğun ve ailelerin elinden tutmaya devam edeceklerini belirterek, önümüzdeki süreçte yeni projelerle sahada olacaklarının da altını çizdi.