TURİZM FUARINDA DİDİM RÜZGARI ESECEK

DİDİM - Türkiye’nin ve Akdeniz’in en verimli turizm buluşmalarından biri olarak kabul edilen ATF25 Türkiye, bu yıl yedinci kez kapılarını açacak. Fuarda, 70’ten fazla ülkeden 40 binin üzerinde profesyonel ziyaretçi, binden fazla turizm markası, 2 bin 500’ün üzerinde yabancı seyahat acentesi ve 300’ü aşkın stant katılımcısı bir araya gelecek. Didim’i turizm profesyonellerine tanıtmak amacıyla oluşturulan Didim standı, Holl 2, D057 numaralı alanda ziyaretçilerini ağırlayacak. Didim Belediyesi’nin öncülüğünde, DİTAB, Didim Turizm Derneği ve otellerin katkılarıyla hazırlanan stantta ilçenin doğal güzellikleri, tarihi mirası, konaklama imkanları ve alternatif turizm potansiyeli ön plana çıkarılacak.

Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, fuar katılımına ilişkin yaptığı açıklamada "Denizi, doğası, tarihi zenginlikleri ve kültürel mirasıyla ülkemizin önemli turizm destinasyonlarından biri olan Didim’i, Türkiye’nin en prestijli turizm fuarlarından biri olan Antalya Turizm Fuarı’nda tanıtacağız. Bu önemli organizasyonda yer alarak, ilçemizin turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası alanda tanıtmayı, yeni iş birliklerine kapı aralamayı hedefliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Didim standında fuar süresince turizm profesyonelleriyle birebir görüşmeler yapılacak, tanıtım materyalleri dağıtılacak ve Didim’in dört mevsim turizme uygun yapısı vurgulanacak. İlçenin marka değerine katkı sağlayacak bu önemli tanıtım çalışmasıyla, Didim’in turizmdeki konumu daha da güçlendirilmesi hedefleniyor.