TGB, NATO’ya hayır dedi

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi Yerleşkesi içinde açıklama yapan TGB Aydın temsilcileri, “NATO’ya Hayır, Tam Bağımsız Türkiye’ sloganları eşliğinde bir açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

"Türkiye'miz, bütün kurum ve kuvvetiyle dost görünümlü düşman Amerika'ya karşı savaş veriyorken NATO'da ısrar etmek, vatanımız, milletimiz ve cumhuriyetimizin geleceği açısından önümüze ağır faturalar çıkarır. NATO'nun faturasını kesmek ise Türk Milleti'nin ve Türk gençliğinin birincil talebidir. Türkiye'nin geleceğini yaratacak vatansever Türk gençliği olarak sesleniyoruz: Ağır faturalar ödemeyelim, NATO’nun faturasını keselim! Türkiye derhal NATO'dan ayrılmalıdır!"

TGB'liler, açıklamadan sonra Adnan Menderes Üniversitesi'nde bildiri dağıtarak kampanyayı başlattı. 22 Kasım Çarşamba günü ADÜ Merkez Yerleşkesi’nde, NATO'nun seneler boyunca Türkiye'ye ve başka mazlum ülkelere yaptığı saldırıları ve darbeleri konu alan bir resim sergisi düzenlendiği belirtilirken, dağıtılan NATO’ya HAYIR bildirileri ile resim sergisine öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği ifade edildi. TGB Aydın'ın çalışmalarının hafta boyunca devam edeceği kaydedildi.