Siyaset çamurlaştı!

AYDIN- Liderlerin karşı tarafı yıpratmak için ‘sınırsız çamur atma’ söylemlerini fırsat bilen kirli odaklar, siyaset insanlarına pis çamur atmakta sınır tanımaz oldular. En son sosyal medya twitter’da yapılan bir paylaşım kirli gidişin tuzu-biberi oldu.

Kendini AK Parti yanlısı gösteren birileri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu hedefine koydu. ‘Terör örgütü ele başısı’ diye nitelendirdiği bir erkeğin bir kadınla çekilmiş fotoğrafını, Kaftancıoğlu’nun fotoğrafını da ekleyerek hakaret dolu sözlerle servis ettiği görüldü.

Siyasetin çamurlaşmasının nereye kadar süreceği bilinmezken, CHP Milletvekili Av. Mahmut Tanal, sert eleştiride bulundu.

Av. Tanal, tepkisini, “Aktroller ahlaksızlıktan sınır tanımıyor. Üç beş oy uğruna düştüğü hale bakın. Anneler günününde; Anne olan il başkanımız @ccanannnnnn hakkında ve onun üzerinde @ekrem_imamoglu yapılan ahlaksız seçim kampanyasını kınıyorum. Millet 23 Haziran’da bunun hesabını Allah’ın izniyle soracak” şeklinde dile getirdi.