Ömer Günel: 4 duvar arasında belediye başkanlığı yapılmaz

AYDIN- Davutlar ve Güzelçamlı sakinleri tarafından sevgi ile kucaklanan ve her iki mahalleye de düzenli olarak ziyaretlerinin devam edeceğini belirten Ömer Günel, “ seçimlerden sonrada inşallah sürekli sizlerle olacağım. Daha önce de belirtmiştim benim makamım, bir minibüs içine bir masa olacak ve sürekli sizlerin arasında olacağım. Halktan uzak, 4 duvar arasında belediye başkanlığı yapılmaz. Biz icraat makamı olacağız’’ şeklinde konuştu.

DAVUTLAR HALK PAZARI’NIN TÜM SORUNLARI ÇÖZÜLECEK

Davutlar Halk Pazarı’nı da ziyaret eden CHP Adayı Ömer Günel, “ Davutlar pazaryerinin tüm sorunlarını biliyoruz. Burada esnafımız ile tek tek görüşüyorum. Göreve gelir gelmez önce söz verdiğimiz gibi pazaryeri kiralarında 50 indirim yapacağız. Fiziki onarımları hızla yaparak esnafımızın ve vatandaşımızın rahat bir şekilde alışveriş yapmasını sağlayacağız. Halk pazarları hem küçük esnafımız hem de vatandaşımız için çok önemlidir. Biz her iki tarafında mutlu olmasını sağlayacağız” ifadelerini kullandı.

Davutlar Halk Pazarı’nda vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Ömer Günel, pazarda karşılaştığı ünlü dans sanatçısı Burçin Orhon’la ve diğer vatandaşlarla fotoğraf çektirdi. CHP adayı Günel, “Bana gösterilen bu sevginin karşılığını başkanlık mazbatasını aldığım gün hizmetlerimizle vereceğim. Kuşadası’nda yaşayan tüm vatandaşlarımızın yüzü gülecek“ dedi.

BİZDE DİN, DİL, MEZHEP, IRK, DOĞUM YERİ AYRIMI YOKTUR

Kuşadası’nda yaşayan herkesin Kuşadalı olduğunun altını çizen CHP Adayı Ömer Günel, şunları söyledi:

“Kim ki Kuşadası’na gelip yerleşmiş, çoluğunu çocuğunu burada yetiştirmeye karar vermiş, burada ekmeğini kazanıyorsa, O benim hemşerimdir. Benim için Kuşadalı olmanın başka bir kriteri yoktur. Tercih ettiği partinin bile önemi yok. Ben bu kente hizmet edecek Ömer Günel olarak oylarınıza talibim. Vatandaşlarıma yaşanabilir, herkesin mutlu olduğu, sosyal bir kent vaat ediyorum.”

DAVUTLAR GENÇLERİ ÖMER GÜNEL DİYOR

Davutlar merkezinde gençlerle buluşan ve gençlerin önemine değinen CHP Adayı Ömer Günel, “Gençler bizim için çok önemli. Biz enerjimizi sizlerden alıyoruz. Sizlerin aktif olarak daha fazla siyasetin içinde yer almanızı istiyoruz. Sizler için eğitim merkezleri açacağız. İş ararken “her işi yaparım” yanlış bir mantıktır. Belirli konularda uzmanlaşmanız gerekiyor. Bunun için mesleki eğitim merkezleri açacağız. Burada eğitim gören gençlerimizi ihtiyaç olan kadrolarda istihdam edeceğiz’’ şeklinde konuştu.