'İllegal hizmetin durdurulması gayet normaldir'

AYDIN- Günlerdir tartışılan AYBA konusuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan Milletvekili Erim, hizmetin ruhsatsız olduğunu ve bundan ötürü yasağın normal olduğunu savundu.

"2017 yılından bugüne Sağlık Müdürlüğümüz tarafından 4 defa uyarılmasına rağmen düzeltilmeyen illegal hizmetin durdurulması gayet normaldir’’ diyen Milletvekili Erim, ‘’Vatandaşlarımıza, sanki evde bakım hizmetleri ile evde sağlık hizmetleri farklı değilmiş, bakım hizmetleri yasaklanmış ve vatandaşımız hizmetten mahrum kalmış gibi çarpıtılıyor’’ ifadelerini kullandı.

AK Parti’nin 2002 yılından bugüne sağlıkta devrim gerçekleştirdiğini ve 2006 yılında başlayan hizmeti olan “Evde Sağlık Hizmetleri” Aydın’da, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 31 ekip, 36 araç ve 136 kişi ile bu hizmeti verdiğini hatırlatan Milletvekili Erim, ‘’444 EVDE – 444 38 33 hattını arayan vatandaşlarımız kaydını yaptırarak hizmetten faydalanabilirler. Biz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' düsturundan hareketle geleceğin Türkiye'si ve Aydın’ı için durmadan, yılmadan çalışmaya, Aziz Milletimize doğruları anlatarak hizmet vermeye devam edeceğiz.’’ şeklinde konuştu.