Çine Ziraat Odası iftar geleneğini sürdürüyor

AYDIN- Ramazan Ayı dolayısı ile Çine Ziraat Odası tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeği bu sene Kervan Köfte Evi’nde düzenledi. Yemeğe, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Soydan Hekim, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fevzi Yurtseven, Aydın İli Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Altan Bilgen, Çine Süt Birlik Başkanı Ergün Göçer, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, parti temsilcileri, Ziraat Odası Delegeleri, Muhtarlar ve üyeler katıldı. İftar yemeğine katılan davetliler hep birlikte oruç açmanın keyfini yaşadı. Çine Müftüsü Mehmet Atay eşliğinde dualar edildi.

Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, yapmış olduğu konuşmasında şunları söyledi:

“Allah sağ salim bayramları görmeyi nasip eylesin. Her birinizi burada görmek bizler için kıvanç verici. Çiftçimize hayırlı bereketli çalışmalar diliyorum. Birlik ve beraberliğimizi korumalıyız. Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü olarak çiftçilerimizin her zaman yanında olmaya devam edecek, dertleriyle dertlenecek ve sıkıntıları el birliği ile çözüme kavuşturmak için var gücümüzle durmadan çalışacağız.

Çiftçimiz üretemez ise biz bu sofralardaki zenginliği bulamayız. O yüzden çiftçimiz her zaman desteklenmeli ve tarım her zaman ülkemizin en önemli konusu olmalı. Allah çiftçimizi doğal afetlerden korusu, dualarımız her daim üretimden ve çiftçiden yana. Çiftçi üretecek, kazanacak ki ülke ekonomisi yükselecek ve halk refaha kavuşacak.

Tüm çiftçilerimiz başta olmak üzere bütün İslam Alemi'nin Ramazan Ayı'nı kutlar ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.”