Büyükşehirden engellilerle bahar pikniği

AYDIN- Pınarbaşı Mesire Alanı'nda düzenlenen Bahar Pikniği'nde hem engelli vatandaşlar ve aileleriyle birlikte piknik yapıldı hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara tekerlekli sandalye verildi.

'Büyükşehrin kapısı sonuna kadar açık'

Tören alanına katılımcıların coşkusuyla gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Vatandaşların bol bol hatıra fotoğrafı çekildiği başkan Çerçioğlu törende bir konuşma yaptı. Başkan Çerçioğlu "Hiçbir vatandaşımızı ötekileştirmiyoruz. Bizim için öncelik, Aydın'a, Aydın'da yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Özellikle de engelli vatandaşlarımıza iki kat hizmet etmek bizim önceliğimiz. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin kapıları engelli vatandaşlarımıza her zaman sonuna kadar açıktır. İhtiyaçlarınızı karşılamak için bu zamana kadar elimizden gelen bütün olanaklarla çalıştık. Derneklerimizden de şimdiye kadar hep toplumsal istekler geldi. Biz de bunları yerine getirdik" diye konuştu.

Etkinlikte Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara 10 adet akülü 6 adet de manuel tekerlekli sandalye verildi. Engelli vatandaşlar ve aileleri kendilerine verilen tekerlekli sandalyeler için teşekkür ettiler.

Çerçioğlu genç çifti nişanladı

Etkinlikte evlenmeye karar veren Sibel Köksal ile Aydın Sosyal Engelliler ve Dayanışma Derneği Başkanı Yücel Balkım'ın nişan yüzüklerini Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu taktı. Nişan kurdelesini kesen başkan Çerçioğlu "İnşallah nikâh akdinizi yerine getirmek de bana nasip olur" diyerek çifte mutluluklar diledi.