Bozdoğan’da; Her şey çocuklar için

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bozdoğan ilçesinde de, düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Kutlama etkinliklerinde öğrencilerin hazırlamış oldukları gösteriler kutlama etkinliklerine adeta renk kattı. Bozdoğan Hükümet Konağı bahçesinden başlayan kortej yürüyüşü, Okullar Caddesi ve Yazıkent Caddesi üzerinden devam ederek kutlama etkinliklerinin yapılacağı Merkez İlkokuluna kadar devam etti. Günün anlam ve önemi belirten konuşmalar yapılırken, öğrencilerin hazırladıkları gösterilerde kutlama etkinliklerine katılan vatandaşlar tarafından tam not alarak ilgiyle izlendi.

BOZDOĞAN 3. BAHAR ŞENLİĞİ İLÇEYİ AYRI BİR RENK KATTI

Çocuklara yönelik Bozdoğan Belediyesi tarafından düzenlenen Bozdoğan 3. Bahar Şenliği Etkinliklerini gerçekleştirildi. Etkinlikte Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın yapılan etkinlikte bir günde olsa çocukluk günlerini yaşadı.

Bozdoğan Belediyesi tarafından, İlçe Stadyumunda bu yıl üçüncüsü düzenlenen Bahar Şenliği etkinlikleri çok renkli geçti. Etkinlik kapsamında halat çekme yarışı, kaşıkta yumurta taşıma yarışı, çuval yarışması ve uçurtma yarışması düzenlendi. Etkinliğe katılan tüm çocuklara top, balon ve uçurtma dağıtılırken düzenlenen yarışmalarla da çocuklar doyasıya eğlendi.