Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Yol balık haline döndü

ASAYİŞ 23.02.2019 - 14:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2812+ kez okundu.
 

Yol balık haline döndü

Aydın’ın Didim ilçesinde, viraja hızlı giren TIR’ın taşıdığı tonlarca balık karayoluna saçıldı. Trafiğe kapanan yolda balıkları gören sürücüler ise büyük bir şaşkınlık yaşadı.

AYDIN – Kaza, Bodrum-Söke Karayolu üzeri Akyeniköy Dalyan Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muğla’dan balık yükü alan TIR, iddiaya göre Dalyan Kavşağı’na geldiğinde, aşırı hız nedeniyle virajı almayınca kontrolden çıktı. Sürücünün güçlükle kontrolünü sağladığı TIR'da yüklü olan balık dolu kasaların bir bölümü karayoluna devrildi. Kasalardaki balıklar ise, Bodrum-Söke Karayolu’nun kısa süreliğine kapanmasına neden oldu. Karayolunun her tarafı balıkla kaplanırken, bölgeye gelen polis ekipleri kaza yaşanmaması için önlem aldı. Yola dağılan balıklar belli bir bölgeye toplandıktan sonra yol tek şerit olarak trafiğe açılabildi. Karayolunu kaplayan balıkları gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Aydın’ın Didim ilçesinde, viraja hızlı giren TIR’ın taşıdığı tonlarca balık karayoluna saçıldı. Trafiğe kapanan yolda balıkları gören sürücüler ise büyük bir şaşkınlık yaşadı.

AYDIN – Kaza, Bodrum-Söke Karayolu üzeri Akyeniköy Dalyan Kavşağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muğla’dan balık yükü alan TIR, iddiaya göre Dalyan Kavşağı’na geldiğinde, aşırı hız nedeniyle virajı almayınca kontrolden çıktı. Sürücünün güçlükle kontrolünü sağladığı TIR'da yüklü olan balık dolu kasaların bir bölümü karayoluna devrildi. Kasalardaki balıklar ise, Bodrum-Söke Karayolu’nun kısa süreliğine kapanmasına neden oldu. Karayolunun her tarafı balıkla kaplanırken, bölgeye gelen polis ekipleri kaza yaşanmaması için önlem aldı.

Yola dağılan balıklar belli bir bölgeye toplandıktan sonra yol tek şerit olarak trafiğe açılabildi.

Karayolunu kaplayan balıkları gören vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.