Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yenipazar'da 5 kişi tutuklandı

YAŞAM 05.09.2016 - 09:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3561+ kez okundu.
 

Yenipazar'da 5 kişi tutuklandı

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 5 kişinin tutuklandığı bildirildi.

AYDIN-  Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmada Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yenipazar ilçesinde bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlediği belirtildi. Operasyonda Yenipazar Belediyesi Yazı İşleri Müdürü S.K. ve iş adamı ile öğretmenlerden oluşan 5 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgiye göre, Emniyet’teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılık sorgusundan sonra çıkarıldıkları mahkemece "terör örgütüne üye olmak ve finansal destek sağlamak" suçlarından tutuklandı.
Aydın'ın Yenipazar ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 5 kişinin tutuklandığı bildirildi.

AYDIN-  Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'ye yönelik soruşturmada Terörle Mücadele ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yenipazar ilçesinde bazı adreslere eş zamanlı operasyon düzenlediği belirtildi.

Operasyonda Yenipazar Belediyesi Yazı İşleri Müdürü S.K. ve iş adamı ile öğretmenlerden oluşan 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet’teki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, savcılık sorgusundan sonra çıkarıldıkları mahkemece "terör örgütüne üye olmak ve finansal destek sağlamak" suçlarından tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.