Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

ASAYİŞ 18.10.2017 - 17:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2478+ kez okundu.
 

Yaşlı adam evinde ölü bulundu

Söke’nin Konak Mahallesi sakinlerinden yalnız yaşadığı öğrenilen Demir Ali Dalkıran evinde ölü bulundu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Konak Mahallesi Özbaş Sokak’ta bulunan evinde yalnız yaşayan 84 yaşındaki Demir Ali Dalkıran’ı bir süredir ortalarda görmeyen komşuları meraklandı. Komşularının güvenlik güçlerine haber vermesi ile eve giden polis kapıyı açtırarak içeri girdi. Polis Demir Ali Dalkıran’ın cenazesi ile karşılaştı. Yaşlı adamın cenazesi önce Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi. Yalnız başına yaşayan Demir Ali Dalkıran’ın 4 çocuğu olduğu, çocuklarından birinin Almanya’da, diğerlerinin de Aydın ili dışında yaşadığı öğrenildi.
Söke’nin Konak Mahallesi sakinlerinden yalnız yaşadığı öğrenilen Demir Ali Dalkıran evinde ölü bulundu.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Konak Mahallesi Özbaş Sokak’ta bulunan evinde yalnız yaşayan 84 yaşındaki Demir Ali Dalkıran’ı bir süredir ortalarda görmeyen komşuları meraklandı. Komşularının güvenlik güçlerine haber vermesi ile eve giden polis kapıyı açtırarak içeri girdi. Polis Demir Ali Dalkıran’ın cenazesi ile karşılaştı. Yaşlı adamın cenazesi önce Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’ne daha sonra otopsi için Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

Yalnız başına yaşayan Demir Ali Dalkıran’ın 4 çocuğu olduğu, çocuklarından birinin Almanya’da, diğerlerinin de Aydın ili dışında yaşadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.