Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Volkswagen’e Nazilli talip

EKONOMİ 17.08.2019 - 20:15, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2935+ kez okundu.
 

Volkswagen’e Nazilli talip

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Volkswagen'in Türkiye'de açmayı düşündüğü 123. fabrikasının Nazilli'de kurulması için çağrıda bulundu.

AYDIN  - Yatırımcılara sembolik bedelle fabrika arazisi tahsis edeceğini seçim öncesi beyan ettiğini belirten Başkan Özcan, şunları söyledi: "Geçtiğimiz günlerde Volkswagen'in 123. fabrikasını Türkiye'de, İzmir'e yakın bir bölgede kuracağını açıklaması, ilimizi ve ilçemiz Nazilli'yi istihdam ve yatırım noktasında umutlandırmıştır. 1.3 milyar Euroluk, 4000-5000 kişiye istihdam sağlayacak bu dev yatırım için Nazilli Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun yatırımın Aydın'a yapılması çağrısı sonrasında, Nazilli’mizin kamu ve özel tüm paydaşlarıyla önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz. Talebimizi ilgili tüm mercilere ve Sayın Cumhurbaşkanımız'a taşıyacağız. Bu hususta iktidar, muhalefet demeden katkısı olacak tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarımızı, milletvekillerimizi, odalarımızı, borsalarımızı, bu sürece destek olmaya davet ediyorum. Ülkemize, ilimize ve ilçemize büyük katkıları olacak bu yatırımın gerçekleşmesi için mücadele edecek olan herkese bugünden teşekkürlerimi sunuyorum."
Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Volkswagen'in Türkiye'de açmayı düşündüğü 123. fabrikasının Nazilli'de kurulması için çağrıda bulundu.

AYDIN  - Yatırımcılara sembolik bedelle fabrika arazisi tahsis edeceğini seçim öncesi beyan ettiğini belirten Başkan Özcan, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz günlerde Volkswagen'in 123. fabrikasını Türkiye'de, İzmir'e yakın bir bölgede kuracağını açıklaması, ilimizi ve ilçemiz Nazilli'yi istihdam ve yatırım noktasında umutlandırmıştır. 1.3 milyar Euroluk, 4000-5000 kişiye istihdam sağlayacak bu dev yatırım için Nazilli Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı seferber etmeye hazırız.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'nun yatırımın Aydın'a yapılması çağrısı sonrasında, Nazilli’mizin kamu ve özel tüm paydaşlarıyla önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz. Talebimizi ilgili tüm mercilere ve Sayın Cumhurbaşkanımız'a taşıyacağız.

Bu hususta iktidar, muhalefet demeden katkısı olacak tüm siyasi partileri, sivil toplum kuruluşlarımızı, milletvekillerimizi, odalarımızı, borsalarımızı, bu sürece destek olmaya davet ediyorum. Ülkemize, ilimize ve ilçemize büyük katkıları olacak bu yatırımın gerçekleşmesi için mücadele edecek olan herkese bugünden teşekkürlerimi sunuyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.