Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Villada Hint Keneviri yetiştirmiş!

YAŞAM 12.09.2019 - 15:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4188+ kez okundu.
 

Villada Hint Keneviri yetiştirmiş!

Aydın’ın Didim İlçesi’nde polisin yaptığı operasyonda bir villada, saksı içerisinde yetiştirilmiş 17 kök Hint Keneviri bitkisi ele geçirildi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde Altınkum Mahallesi’nde bulunan villada arama yapıldı. Yapılan aramada, 13 adet içinde hazır tütünle karışık esrar maddesi, ikamet içerisinde ve balkonunda saksı içerisine ekilmiş boyutları 2 metre olan 17 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi. E.I. isimli şahıs yakalanarak hakkında “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde polisin yaptığı operasyonda bir villada, saksı içerisinde yetiştirilmiş 17 kök Hint Keneviri bitkisi ele geçirildi.

AYDIN - Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesinde Altınkum Mahallesi’nde bulunan villada arama yapıldı.

Yapılan aramada, 13 adet içinde hazır tütünle karışık esrar maddesi, ikamet içerisinde ve balkonunda saksı içerisine ekilmiş boyutları 2 metre olan 17 kök Hint keneviri bitkisi ele geçirildi. E.I. isimli şahıs yakalanarak hakkında “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan adli işlem başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.