Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Veterinerlik 4 bin hastaya bakıyor

SAĞLIK 09.08.2017 - 15:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4332+ kez okundu.
 

Veterinerlik 4 bin hastaya bakıyor

ADÜ Veteriner Fakültesi Hastanesi yılda 4 bin hastaya bakıyor

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, toplam 4 anabilim dalında yıl boyunca yaklaşık 4 bin hayvanın sağlığına kavuşmasını sağlıyor. Cerrahi, Suni Tohumlama, İç Hastalıkları, Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalları’nda hizmet veren hayvan hastanesi, bölge hastanesi olmasından dolayı Aydın İli ile birlikte tüm bölgeye hizmet veriyor. Hayvan hastalıklarının teşhis ve tedavisinde yüksek kalitede hizmet veren Hayvan Hastanesi, bununla beraber çok sayıda lisans ve yüksek lisans öğrencisinin de eğitim almasına olanak sağlıyor. Hayvan hastanesinde pet hayvanları için aşı programların olduğunu vurgulayan Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Çetin, alanında uzman hastane personelinin özverili çalışmalarıyla hastanede tedavi edilen hasta sayısının her geçen yıl yükseldiğini ifade etti. Prof. Dr. Çetin, hastane bünyesine hayvan taşıma römorkörünün de dahil olmasıyla hasta hayvanların, bulunduğu bölgeden alınıp tedavilerinin yapılabildiğini ve sayının yükselmesinde bu ekipmanların etkili olduğunu sözlerine ekledi.
ADÜ Veteriner Fakültesi Hastanesi yılda 4 bin hastaya bakıyor

AYDIN- Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesi, toplam 4 anabilim dalında yıl boyunca yaklaşık 4 bin hayvanın sağlığına kavuşmasını sağlıyor.

Cerrahi, Suni Tohumlama, İç Hastalıkları, Doğum ve Jinekoloji Anabilim Dalları’nda hizmet veren hayvan hastanesi, bölge hastanesi olmasından dolayı Aydın İli ile birlikte tüm bölgeye hizmet veriyor. Hayvan hastalıklarının teşhis ve tedavisinde yüksek kalitede hizmet veren Hayvan Hastanesi, bununla beraber çok sayıda lisans ve yüksek lisans öğrencisinin de eğitim almasına olanak sağlıyor.

Hayvan hastanesinde pet hayvanları için aşı programların olduğunu vurgulayan Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Hayrettin Çetin, alanında uzman hastane personelinin özverili çalışmalarıyla hastanede tedavi edilen hasta sayısının her geçen yıl yükseldiğini ifade etti. Prof. Dr. Çetin, hastane bünyesine hayvan taşıma römorkörünün de dahil olmasıyla hasta hayvanların, bulunduğu bölgeden alınıp tedavilerinin yapılabildiğini ve sayının yükselmesinde bu ekipmanların etkili olduğunu sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.