Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Vali Koçak TÜMSİAD’a iadeyi ziyarette bulundu

GÜNCEL 28.09.2016 - 19:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3904+ kez okundu.
 

Vali Koçak TÜMSİAD’a iadeyi ziyarette bulundu

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor. TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği)’ı ziyaret eden Vali Koçak, yönetim kurulu üyeleriyle faaliyetler konusunda fikir teatisinde bulundu.

AYDIN- Ziyarette, TÜMSİAD Aydın Şubesi Başkanı Nusret Ünal ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Şube Başkanı Mimar Nusret Ünal, işadamları derneği olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Koçak’a bilgi verdi. Bundan sonra yapacakları projeleri de tanıtan Başkan Ünal, şu anda sosyal sorumluluk projesi kapsamında yürüttükleri uyuşturucu ile mücadele konusunda mesafe kat ettiklerini ifade etti. Aydın’daki sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Vali Koçak, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, konularıyla ilgili her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. Gündemle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Vali Koçak, FETÖ terör örgütü, bölücü terör örgütü ve diğer tüm bölücü ve yıkıcı terör örgütleriyle kesintisiz mücadeleyi sürdürdüklerini, bu konuda halkımızın duyarlılığını da takdirle karşıladığını ifade etti.
Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor. TÜMSİAD (Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği)’ı ziyaret eden Vali Koçak, yönetim kurulu üyeleriyle faaliyetler konusunda fikir teatisinde bulundu.

AYDIN- Ziyarette, TÜMSİAD Aydın Şubesi Başkanı Nusret Ünal ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Şube Başkanı Mimar Nusret Ünal, işadamları derneği olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Vali Koçak’a bilgi verdi. Bundan sonra yapacakları projeleri de tanıtan Başkan Ünal, şu anda sosyal sorumluluk projesi kapsamında yürüttükleri uyuşturucu ile mücadele konusunda mesafe kat ettiklerini ifade etti.

Aydın’daki sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Vali Koçak, sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek, konularıyla ilgili her türlü desteği vermeye hazır olduğunu ifade etti. Gündemle ilgili değerlendirmelerde de bulunan Vali Koçak, FETÖ terör örgütü, bölücü terör örgütü ve diğer tüm bölücü ve yıkıcı terör örgütleriyle kesintisiz mücadeleyi sürdürdüklerini, bu konuda halkımızın duyarlılığını da takdirle karşıladığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.