Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Vakıf Müdürü Arslan kayıplara karıştı

GÜNCEL 22.05.2017 - 00:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3797+ kez okundu.
 

Vakıf Müdürü Arslan kayıplara karıştı

İzinli iken görevden alınan Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Efeler İlçe Müdürü Muzaffer Arslan kayıplara karıştığı öğrenildi.

 Yeni Ufuk/Özel Haber  Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinden 23 yıl görev yapan, 2015 yılında Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Efeler İlçe Müdürlüğüne getirilen Muzaffer Arslan izinli iken görevden alınmasının ardından kayıplara karıştığı öğrenildi. İHH, Cansuyu Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, Yozgatlılar Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarında da başkanlık ve yönetici olarak aktif görevlerde bulunan ve Ayrıca EĞİTİM-BİR-Sen’in Yönetim Kurulu Üyeliği devam eden Muzaffer Arslan'ın izinde iken görevden alınmasının ardından kayıplara karıştığı bilgisi gazetemiz istihbarat servisine ulaştı. Yaptığımız araştırmalar üzerine kullandığı cep telefonunun ve sosyal medya hesaplarının da kapatıldığını öğrendik. Muzaffer Arslan'a gerek telefonundan gerekse sosyal medya hesaplarından ulaşılmaması hem aile çevresinde hem de görev yaptığı sivil toplum kuruluşlarında da merak konusu olmaya başlanıldığı da gelen haberler arasında...
İzinli iken görevden alınan Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Efeler İlçe Müdürü Muzaffer Arslan kayıplara karıştığı öğrenildi.

 Yeni Ufuk/Özel Haber 

Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinden 23 yıl görev yapan, 2015 yılında Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Efeler İlçe Müdürlüğüne getirilen Muzaffer Arslan izinli iken görevden alınmasının ardından kayıplara karıştığı öğrenildi.

İHH, Cansuyu Derneği, İlim Yayma Cemiyeti, Milli Gençlik Vakfı, Anadolu Gençlik Derneği, Yozgatlılar Derneği gibi sivil toplum kuruluşlarında da başkanlık ve yönetici olarak aktif görevlerde bulunan ve Ayrıca EĞİTİM-BİR-Sen’in Yönetim Kurulu Üyeliği devam eden Muzaffer Arslan'ın izinde iken görevden alınmasının ardından kayıplara karıştığı bilgisi gazetemiz istihbarat servisine ulaştı.

Yaptığımız araştırmalar üzerine kullandığı cep telefonunun ve sosyal medya hesaplarının da kapatıldığını öğrendik.

Muzaffer Arslan'a gerek telefonundan gerekse sosyal medya hesaplarından ulaşılmaması hem aile çevresinde hem de görev yaptığı sivil toplum kuruluşlarında da merak konusu olmaya başlanıldığı da gelen haberler arasında...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.