Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Üreticilere su sorunu anlatıldı

GÜNCEL 24.08.2017 - 12:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3468+ kez okundu.
 

Üreticilere su sorunu anlatıldı

Söke ve Didimli üreticiler su sorunu konusunda bilgilendirildi

AYDIN- Aydın'ın Didim ilçesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında üreticilere, “Küresel Isınma, Mevsimsel değişiklikler ve Su yönetimi” konusunda eğitim verildi. Didim’in Batıköy Mahallesi’ndeki Tanmanlar Çiftliği’ndeki toplantıya Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş, Koçarlı Belediye Başkanı ve Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk, Söke Ovası Sulama Birliği Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke ve Didim Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürlüğü personeli, Ziraat Odası temsilcileri, Söke Rotary Kulübü Başkanı Hülya Azbazdar ve Rotary üyeleri ile davetliler katıldı. Bilgilendirme toplantısında ilk konuşan Tanmanlar Çiftliği’nin sahibi İşadamı Ahmet Fuat Tanman “Küresel Isınma, Mevsimsel Değişiklikler ve Su yönetimi" konusunun çiftçileri ilgilendiren bir konu olduğunu belirterek Tanmanlar Çiftliği’nde tarımsal anlamda yaptıkları yenilikleri anlattı. Fuat Tanman, 4500 dekar pamuk ve 1000 dekar zeytinlik alanı işlediklerini belirterek, tarımda kullandıkları yeni alet ve ekipmanlardan bahsetti. Söke Rotary Kulübü Başkanı Hülya Azbazdar ise, Söke'de yaptıkları çalışmalardan bahsederek, toplantının konusu olan “Küresel Isınma, Mevsimsel Değişiklikler ve Su yönetimi” konusuna ciddi şekilde destek olacaklarını belirtti. Konuşmaların ardından Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ersel Yılmaz, su ve suyun kullanımıyla ilgili olarak bilgiler aktardı. Toplantıda ayrıca konuklara yemek ikramında bulunuldu.
Söke ve Didimli üreticiler su sorunu konusunda bilgilendirildi

AYDIN- Aydın'ın Didim ilçesinde düzenlenen bilgilendirme toplantısında üreticilere, “Küresel Isınma, Mevsimsel değişiklikler ve Su yönetimi” konusunda eğitim verildi.

Didim’in Batıköy Mahallesi’ndeki Tanmanlar Çiftliği’ndeki toplantıya Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Fuat Fikret Aktaş, Koçarlı Belediye Başkanı ve Koçarlı Ziraat Odası Başkanı Mutlu Öztürk, Söke Ovası Sulama Birliği Başkanı Necdet Özekmekçi, Söke ve Didim Gıda Tarım ve Hayvancılık ilçe Müdürlüğü personeli, Ziraat Odası temsilcileri, Söke Rotary Kulübü Başkanı Hülya Azbazdar ve Rotary üyeleri ile davetliler katıldı.

Bilgilendirme toplantısında ilk konuşan Tanmanlar Çiftliği’nin sahibi İşadamı Ahmet Fuat Tanman “Küresel Isınma, Mevsimsel Değişiklikler ve Su yönetimi" konusunun çiftçileri ilgilendiren bir konu olduğunu belirterek Tanmanlar Çiftliği’nde tarımsal anlamda yaptıkları yenilikleri anlattı.

Fuat Tanman, 4500 dekar pamuk ve 1000 dekar zeytinlik alanı işlediklerini belirterek, tarımda kullandıkları yeni alet ve ekipmanlardan bahsetti.

Söke Rotary Kulübü Başkanı Hülya Azbazdar ise, Söke'de yaptıkları çalışmalardan bahsederek, toplantının konusu olan “Küresel Isınma, Mevsimsel Değişiklikler ve Su yönetimi” konusuna ciddi şekilde destek olacaklarını belirtti.

Konuşmaların ardından Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Biyosistem Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ersel Yılmaz, su ve suyun kullanımıyla ilgili olarak bilgiler aktardı. Toplantıda ayrıca konuklara yemek ikramında bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.