Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Üreticilere mülkiyet bilgilendirmesi yapıldı

GÜNCEL 22.02.2017 - 20:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3205+ kez okundu.
 

Üreticilere mülkiyet bilgilendirmesi yapıldı

Sökeli üreticilere Toprak Kanunu ve tarım arazileri mülkiyeti bilgilendirmesi

AYDIN- Söke’de üreticiler tarım arazilerinde mülkiyet devri ve miras kanununda yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirildi. Söke İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantı Söke Ziraat Odası salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda Aydın İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden Ziraat Mühendisi Fatmanur Sezen ile Söke Tarım Müdürlüğü’nden Yüksel Yardımcı konuşmacı olarak yer aldı.  Toplantıya Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kocabaş başta olmak üzere bazı muhtarlar ve üreticiler katıldı. Toplantıda yönetmelik ve talimatlarda yer alan tarım arazilerinin devri, miras yolu ile intikali, değerlemesi, yeter gelirli arazi büyüklüğü ve ekonomik bütünlüğüne ilişkin hükümler ile ehil mirasçıya ait niteliklerin tespitine ilişkin iş ve işlemler hakkında bilgiler verildi. Mülkiyet hakkı ve miras konularının yanında Toprak Koruma Kanunu ve Arazi Kullanımına ilişkin kanun hükümleri hakkında bilgiler aktarıldı.
Sökeli üreticilere Toprak Kanunu ve tarım arazileri mülkiyeti bilgilendirmesi

AYDIN- Söke’de üreticiler tarım arazilerinde mülkiyet devri ve miras kanununda yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirildi. Söke İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından düzenlenen toplantı Söke Ziraat Odası salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda Aydın İl Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden Ziraat Mühendisi Fatmanur Sezen ile Söke Tarım Müdürlüğü’nden Yüksel Yardımcı konuşmacı olarak yer aldı.  Toplantıya Söke Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kocabaş başta olmak üzere bazı muhtarlar ve üreticiler katıldı.

Toplantıda yönetmelik ve talimatlarda yer alan tarım arazilerinin devri, miras yolu ile intikali, değerlemesi, yeter gelirli arazi büyüklüğü ve ekonomik bütünlüğüne ilişkin hükümler ile ehil mirasçıya ait niteliklerin tespitine ilişkin iş ve işlemler hakkında bilgiler verildi. Mülkiyet hakkı ve miras konularının yanında Toprak Koruma Kanunu ve Arazi Kullanımına ilişkin kanun hükümleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.