Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Uluslararası Resim Çalıştayı başladı

SANAT 24.04.2018 - 18:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2788+ kez okundu.
 

Uluslararası Resim Çalıştayı başladı

Kuşadası 5. Uluslararası Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı başladı.

AYDIN- Kuşadası’nda bu yıl 5.kez düzenlenen Uluslararası Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı başladı. Turizm ve inşaat sektörünün önemli firmalarından Göçay Grubu’nun kurucusu merhum Mehmet Nuri Göçen adına ilk kez 5 yıl önce düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Kuşadası 5. Uluslararası Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı’na 11 ülkeden toplam 48 sanatçı katılıyor. Malezya, Vietnam, Çin, Japonya, Filipinler, Ukrayna, Özbekistan, Irak, Romanya, Norveç, Arjantin, İtalya, Belçika, Estonya ve Hindistan'dan gelen ile Türkiye’den katılan sanatçılar bir hafta boyunca çalışmalarını ortaya koyacak. Çalıştay süresince yapılacak çalışmalar ve ortaya çıkacak eserler için 29 Nisan Pazar günü kapanış sergisi düzenlenecek.
Kuşadası 5. Uluslararası Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı başladı.

AYDIN- Kuşadası’nda bu yıl 5.kez düzenlenen Uluslararası Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı başladı.

Turizm ve inşaat sektörünün önemli firmalarından Göçay Grubu’nun kurucusu merhum Mehmet Nuri Göçen adına ilk kez 5 yıl önce düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen Kuşadası 5. Uluslararası Mehmet Nuri Göçen Resim Çalıştayı’na 11 ülkeden toplam 48 sanatçı katılıyor. Malezya, Vietnam, Çin, Japonya, Filipinler, Ukrayna, Özbekistan, Irak, Romanya, Norveç, Arjantin, İtalya, Belçika, Estonya ve Hindistan'dan gelen ile Türkiye’den katılan sanatçılar bir hafta boyunca çalışmalarını ortaya koyacak. Çalıştay süresince yapılacak çalışmalar ve ortaya çıkacak eserler için 29 Nisan Pazar günü kapanış sergisi düzenlenecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.