Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Üç tekerlekli araç hayatını değiştirdi

YAŞAM 14.06.2016 - 02:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3579+ kez okundu.
 

Üç tekerlekli araç hayatını değiştirdi

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yüzde 63 engelliliği bulunan Çetin Kiriş’e akülü üç tekerlekli engelli aracı vererek hayatını kolaylaştırdı.

NAZİLLİ- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yüzde 63 engelliliği bulunan ve Zafer Mahallesi 95 sokakta ikamet eden Çetin Kiriş’e, , Nazilli Belediyesi Başkanlık katında, üç tekerlekli engelli aracı vererek hayatını kolaylaştırdı. Çetin Kiriş’in Nazilli Belediyesi’ne engellilik durumunu belirten dilekçesi ile müracaatından sonra değerlendirmeye alınmasından sonra kendisine akülü üç tekerlekli engelli aracının verilmesi onaylandı. Dilekçesinde yüzde 63 engelli olduğu belirtilen Çetin Kiriş, hayatını koltuk değneklerine bağlı olarak sürdürürken, üç tekerlekli engelli aracı ile hayatı bir anda değişti. Başkanlık katında, Başkan Haluk Alıcık tarafından kendisine hediye edilen aracı teslim alırken mutluluğunu kelimelere sığdıramayacağını ifade eden Kiriş, Başkan Alıcık ve Nazilli Belediyesi’ne teşekkür etti. Aracın nasıl kullanılacağına dair bilgileri Kiriş’e veren Belediye Başkanı Haluk Alıcık, şunları söyledi: “Nazilli Belediyesi olarak bu güne kadar 514 manüel tekerlekli sandalye, 252 adet akülü tekerlekli sandalye, 17 adet 3 tekerlekli motosiklet ve 2 adet ATV aracını engellilerimize verdik. Bundan sonrada imkânlarımız elverdiği ölçüde ve gerçekten gereksinim olan kişilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bizler her zaman ihtiyaç sahibi kişilerin yanlarında olduk. Onların sıkıntılarını gidermeye çalıştık, bundan sonra da öyle olacak. Hem unutmamalıyız ki hepimiz her an bir engelli adayıyız. Bu yüzden her zaman karşımızdaki kişiyi kendisinin yerine koyarak empati yapmalıyız.” Kemal Altan/Nazilli
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yüzde 63 engelliliği bulunan Çetin Kiriş’e akülü üç tekerlekli engelli aracı vererek hayatını kolaylaştırdı.

NAZİLLİ- Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, yüzde 63 engelliliği bulunan ve Zafer Mahallesi 95 sokakta ikamet eden Çetin Kiriş’e, , Nazilli Belediyesi Başkanlık katında, üç tekerlekli engelli aracı vererek hayatını kolaylaştırdı.

Çetin Kiriş’in Nazilli Belediyesi’ne engellilik durumunu belirten dilekçesi ile müracaatından sonra değerlendirmeye alınmasından sonra kendisine akülü üç tekerlekli engelli aracının verilmesi onaylandı. Dilekçesinde yüzde 63 engelli olduğu belirtilen Çetin Kiriş, hayatını koltuk değneklerine bağlı olarak sürdürürken, üç tekerlekli engelli aracı ile hayatı bir anda değişti.

Başkanlık katında, Başkan Haluk Alıcık tarafından kendisine hediye edilen aracı teslim alırken mutluluğunu kelimelere sığdıramayacağını ifade eden Kiriş, Başkan Alıcık ve Nazilli Belediyesi’ne teşekkür etti. Aracın nasıl kullanılacağına dair bilgileri Kiriş’e veren Belediye Başkanı Haluk Alıcık, şunları söyledi:

“Nazilli Belediyesi olarak bu güne kadar 514 manüel tekerlekli sandalye, 252 adet akülü tekerlekli sandalye, 17 adet 3 tekerlekli motosiklet ve 2 adet ATV aracını engellilerimize verdik. Bundan sonrada imkânlarımız elverdiği ölçüde ve gerçekten gereksinim olan kişilerin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bizler her zaman ihtiyaç sahibi kişilerin yanlarında olduk. Onların sıkıntılarını gidermeye çalıştık, bundan sonra da öyle olacak. Hem unutmamalıyız ki hepimiz her an bir engelli adayıyız. Bu yüzden her zaman karşımızdaki kişiyi kendisinin yerine koyarak empati yapmalıyız.” Kemal Altan/Nazilli

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.