Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Üç kişiyi yıldırım çarptı

ASAYİŞ 01.05.2018 - 18:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2898+ kez okundu.
 

Üç kişiyi yıldırım çarptı

Yıldırım çarpan biri çocuk 3 kişi hastaneye kaldırıldı

AYDIN - Aydın’ın Karacasu ilçesi Karacaören Mahallesi'nde meydana gelen yıldırım çarpmasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslara Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre olay, şöyle gelişti: Karacasu’ya bağlı Karacaören Mahallesi'nde yaşayan Mustafa K. (45), yanına 4 yaşındaki oğlu A.S.K. ile abisi Mehmet K.’yi (47) alarak dağlık alandaki tarlaya gitti. Bir anda başlayan yağmurdan korunmak için bir ağacın altına sığınan 3 kişi, yıldırım çarpması sonucu yaralandı. Şahıslardan uzun süre haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirip arama çalışması başlattı. Bir süre sonra ormanlık alana gelenler, Mustafa K., Mehmet K. ve A.S.K.’yi yerde yatar vaziyette buldu. Verilen haber üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslar, yaralıları alarak Nazilli Devlet Hastanesi’ne getirdi. Burada yapılan ilk muayenede yaralılara yıldırım çarptığı anlaşıldı. Durumu ağır olan Mustafa K. yoğun bakıma kaldırıldı. Talihsiz adamın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, 4 yaşındaki oğlu A.S.K. ile ağabeyi Mehmet K.’nin sağlık durumunun iyiye gittiği kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yıldırım çarpan biri çocuk 3 kişi hastaneye kaldırıldı

AYDIN - Aydın’ın Karacasu ilçesi Karacaören Mahallesi'nde meydana gelen yıldırım çarpmasında 1’i ağır 3 kişi yaralandı. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslara Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, şöyle gelişti: Karacasu’ya bağlı Karacaören Mahallesi'nde yaşayan Mustafa K. (45), yanına 4 yaşındaki oğlu A.S.K. ile abisi Mehmet K.’yi (47) alarak dağlık alandaki tarlaya gitti. Bir anda başlayan yağmurdan korunmak için bir ağacın altına sığınan 3 kişi, yıldırım çarpması sonucu yaralandı. Şahıslardan uzun süre haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirip arama çalışması başlattı.

Bir süre sonra ormanlık alana gelenler, Mustafa K., Mehmet K. ve A.S.K.’yi yerde yatar vaziyette buldu. Verilen haber üzerine bölgeye sevk edilen ambulanslar, yaralıları alarak Nazilli Devlet Hastanesi’ne getirdi. Burada yapılan ilk muayenede yaralılara yıldırım çarptığı anlaşıldı. Durumu ağır olan Mustafa K. yoğun bakıma kaldırıldı. Talihsiz adamın durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, 4 yaşındaki oğlu A.S.K. ile ağabeyi Mehmet K.’nin sağlık durumunun iyiye gittiği kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.