Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Türkiye'nin en iyi kitesurf alanı Didim’de

SPOR 31.07.2019 - 19:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4160+ kez okundu.
 

Türkiye'nin en iyi kitesurf alanı Didim’de

Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, “Türkiye'nin en iyi kitesurf alanı Didim’de" dedi.

AYDIN  - Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, Didim turizminin gelişmesi açısından kitesurf sporunun başlaması ve gelişmesi için çalışmalara başladı. Şentürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Didim’in Kitesurf alanı ilan edilmesi için Aydın Valiliği ve İlçe Kaymakamlığı ile görüşüleceğini belirtti. Türkiye standartlarında en iyi Kitesurf alanının Didim’de olduğunu belirten Şentürk, “Türkiye’de Kitesurf’ün yapılması için en iyi bilinen yer Gökova ve Didim’dir. Gökova, resmi olarak Kitesurf alanı ilan edilmiştir. Didim’de tarih ve deniz turizmiyle bilinen en iyi yerlerden birisi. Kitesurf, geçmişte Didim Turizm Derneği’nin projesiydi ve birkaç dönemdir Didim’de yapılması için mücadele verildi. Didim’e gelen yeni destinasyonlardan biri olacak Kitesurf’ün yapılması için en kısa zamanda Aydın Valimiz ve İlçe Kaymakamımız ile görüşeceğim. Didim’de böyle bir sporun yapılması, Didim’de yaşayan gençlerimizin kötü alışkanlıklarının en aza indirilmesine ve daha başarılı, sporla uğraşan bir nesle dönüştürülmesine de yardımcı olacak” dedi.
Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, “Türkiye'nin en iyi kitesurf alanı Didim’de" dedi.

AYDIN  - Didim Turizm Derneği Başkanı Mustafa Şentürk, Didim turizminin gelişmesi açısından kitesurf sporunun başlaması ve gelişmesi için çalışmalara başladı.

Şentürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Didim’in Kitesurf alanı ilan edilmesi için Aydın Valiliği ve İlçe Kaymakamlığı ile görüşüleceğini belirtti.

Türkiye standartlarında en iyi Kitesurf alanının Didim’de olduğunu belirten Şentürk, “Türkiye’de Kitesurf’ün yapılması için en iyi bilinen yer Gökova ve Didim’dir. Gökova, resmi olarak Kitesurf alanı ilan edilmiştir. Didim’de tarih ve deniz turizmiyle bilinen en iyi yerlerden birisi. Kitesurf, geçmişte Didim Turizm Derneği’nin projesiydi ve birkaç dönemdir Didim’de yapılması için mücadele verildi. Didim’e gelen yeni destinasyonlardan biri olacak Kitesurf’ün yapılması için en kısa zamanda Aydın Valimiz ve İlçe Kaymakamımız ile görüşeceğim. Didim’de böyle bir sporun yapılması, Didim’de yaşayan gençlerimizin kötü alışkanlıklarının en aza indirilmesine ve daha başarılı, sporla uğraşan bir nesle dönüştürülmesine de yardımcı olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.