Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Tüm Emekliler Sendikası 19 Mayıs'ı kutladı

GÜNCEL 19.05.2018 - 18:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3380+ kez okundu.
 

Tüm Emekliler Sendikası 19 Mayıs'ı kutladı

Tüm Emekliler Sendikası 19 Mayıs'ı kutladı

AYDIN- Tüm Emekliler Aydın Şube Başkanı Erdal Demir yayınladığı mesajında, "Biz 19 Mayıs'a sahip çıkmayı, vatana sahip çıkmak kadar önemsedik. Biz gençlerdeki emanetin ehline verildiğine, cumhuriyete inandığımız kadar önemsedik ve inandık. Biz Atatürk’ün erişilmez deha kişiliğinin bizden olmasıyla dünyalar kadar sevindik ve gururlandık. Bugün19 Mayıs'ı kutluyoruz, gençliği onurlandırıyor ve güveniyoruz. Biz emekliler, Cumhuriyetin bu ülkenin yüz akı ve aydınlık geleceğini biliyor ve bu anlamda liyakate yakışır bir şekilde yıllarca hizmet ettik. Yine yeniden bugün cumhuriyete ve onun değerlerine hizmet etmek için nöbette olduğumuzu söylüyor ve bayramımızı kutluyoruz" dedi.        
Tüm Emekliler Sendikası 19 Mayıs'ı kutladı

AYDIN- Tüm Emekliler Aydın Şube Başkanı Erdal Demir yayınladığı mesajında, "Biz 19 Mayıs'a sahip çıkmayı, vatana sahip çıkmak kadar önemsedik. Biz gençlerdeki emanetin ehline verildiğine, cumhuriyete inandığımız kadar önemsedik ve inandık.

Biz Atatürk’ün erişilmez deha kişiliğinin bizden olmasıyla dünyalar kadar sevindik ve gururlandık. Bugün19 Mayıs'ı kutluyoruz, gençliği onurlandırıyor ve güveniyoruz.

Biz emekliler, Cumhuriyetin bu ülkenin yüz akı ve aydınlık geleceğini biliyor ve bu anlamda liyakate yakışır bir şekilde yıllarca hizmet ettik. Yine yeniden bugün cumhuriyete ve onun değerlerine hizmet etmek için nöbette olduğumuzu söylüyor ve bayramımızı kutluyoruz" dedi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.