Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Trafik kazasında 1 yaralı

ASAYİŞ 20.05.2017 - 19:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3070+ kez okundu.
 

Trafik kazasında 1 yaralı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

AYDIN- Kaza, Nazilli’nin Güzelköy sapağı yakınlarında sabah 08.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Demirciler Mahallesindeki bir beyaz eşya arızasını gidermek için Nazilli’den yola çıkan servis yetkilisi Haran Ö., Güzelköy sapağından karşı şeride geçmek istedi. Bu sırada Hamzallı yönünden gelen 22 yaşındaki Cihat Ö. isimli motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle oyla savrulan Cihat Ö. başından yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı genci ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza haberini duyan Cihat Ö.’nün yakınları hastaneye koştu. Tomografisi çekilen gencin durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
Aydın’ın Nazilli ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı.

AYDIN- Kaza, Nazilli’nin Güzelköy sapağı yakınlarında sabah 08.30 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Demirciler Mahallesindeki bir beyaz eşya arızasını gidermek için Nazilli’den yola çıkan servis yetkilisi Haran Ö., Güzelköy sapağından karşı şeride geçmek istedi. Bu sırada Hamzallı yönünden gelen 22 yaşındaki Cihat Ö. isimli motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle oyla savrulan Cihat Ö. başından yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine gelen 112 sağlık ekipleri yaralı genci ambulansla Nazilli Devlet Hastanesine kaldırdı.

Kaza haberini duyan Cihat Ö.’nün yakınları hastaneye koştu. Tomografisi çekilen gencin durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.