Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Tarlada yakalandı

ASAYİŞ 10.09.2019 - 21:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3304+ kez okundu.
 

Tarlada yakalandı

Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan hırsızlık zanlısı, cezaevine sevk işlemleri sırasında yalınayak firar etti.

AYDIN  – Kalabalık pazaryerinde izini kaybettiren, ancak vatandaşın ihbarı üzerine saniye saniye takip edilen zanlı, ikametine yakın bir yerdeki tarlada yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Efeler İlçesi’nde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi olarak polis ekipleri tarafından Aydın Adliyesi’ne sevk edilen yaşı küçük şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Cezaevine sevk işlemlerini devam eden zanlı, polislerin elinden kurtularak yalın ayak şekilde kaçmaya başladı. İhbarlar polisin işini kolaylaştırdı Veysi Paşa Mahallesi'nde kurulan Salı Pazarı’na giren zanlı, kalabalıktan faydalanarak izini kaybettirdi. Bir bahçeye gizlenen ancak yapılan ihbar üzerine yeri tespit edilen zanlı, anons edilen eşgalinin değiştirmek için üzerindeki elbiseyi de çıkartarak sokak aralarında kaçmaya devam etti. Hasanefendi Mahallesi ara sokaklarında kaçan zanlıyı arayan polis ekipleri, daha sonra araştırmasını Orta Mahalle, Kurtuluş ve Güzelhisar Mahallesi istikametine genişletti. Kocagür Mahallesi'nde yaşayan zanlının ikameti ve Orta Mahalle’de yaşayan yakınlarının adresleri civarında araştırmalar yoğunlaştırıldı. Kaçan şüpheliyi bulmak için çalışmalarına devam eden ekipler, vatandaşların da yaptığı ihbarları değerlendirerek, zanlıyı Kocagür Mahallesi’ndeki bir tarlada yakalayarak gözaltına aldı. Hakkında "Hükümlü ve tutuklunun kaçması" suçundan da işlem başlatılan zanlı, cezaevine teslim edildi.
Aydın’ın Efeler İlçesi’nde, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan hırsızlık zanlısı, cezaevine sevk işlemleri sırasında yalınayak firar etti.

AYDIN  – Kalabalık pazaryerinde izini kaybettiren, ancak vatandaşın ihbarı üzerine saniye saniye takip edilen zanlı, ikametine yakın bir yerdeki tarlada yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Efeler İlçesi’nde meydana gelen hırsızlık olayının şüphelisi olarak polis ekipleri tarafından Aydın Adliyesi’ne sevk edilen yaşı küçük şüpheli, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Cezaevine sevk işlemlerini devam eden zanlı, polislerin elinden kurtularak yalın ayak şekilde kaçmaya başladı.

İhbarlar polisin işini kolaylaştırdı

Veysi Paşa Mahallesi'nde kurulan Salı Pazarı’na giren zanlı, kalabalıktan faydalanarak izini kaybettirdi. Bir bahçeye gizlenen ancak yapılan ihbar üzerine yeri tespit edilen zanlı, anons edilen eşgalinin değiştirmek için üzerindeki elbiseyi de çıkartarak sokak aralarında kaçmaya devam etti.

Hasanefendi Mahallesi ara sokaklarında kaçan zanlıyı arayan polis ekipleri, daha sonra araştırmasını Orta Mahalle, Kurtuluş ve Güzelhisar Mahallesi istikametine genişletti. Kocagür Mahallesi'nde yaşayan zanlının ikameti ve Orta Mahalle’de yaşayan yakınlarının adresleri civarında araştırmalar yoğunlaştırıldı.

Kaçan şüpheliyi bulmak için çalışmalarına devam eden ekipler, vatandaşların da yaptığı ihbarları değerlendirerek, zanlıyı Kocagür Mahallesi’ndeki bir tarlada yakalayarak gözaltına aldı. Hakkında "Hükümlü ve tutuklunun kaçması" suçundan da işlem başlatılan zanlı, cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.