Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Subaşı ve Aksu, adaylık başvurularını yaptı

SİYASET 29.04.2018 - 21:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3533+ kez okundu.
 

Subaşı ve Aksu, adaylık başvurularını yaptı

İş adamları Ramazan Subaşı ve Mehmet Zakir Aksu, aileleri, dostları ve partililerle birlikte AK Parti Aydın İl Teşkilatı'na gelerek, milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

AYDIN- Ramazan Subaşı ve Mehmet Zakir Aksu, GAR PARK Tesisleri’nde birlikte basın toplantısı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu toplantıya, Subaşı ve Aksu aileleri, dostları ve partililer katıldı. Toplantıda ilk konuşan Ramazan Subaşı, milletvekili aday adaylığı için Efeler Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa ettiğini söyledi. Ailecek atadan, dededen sağ partili olduklarını belirten Subaşı, şöyle konuştu: "Türk siyasi sahnesine çıkan AK Partimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için bugüne kadar sayısız hizmete imza attı. Böylesine ülkesine sevdalı ve fedakarca hizmet eden bir partiye, ben de faydalı olacağıma inandım ve üye oldum. AK Partimizde, bugüne kadar çeşitli kademelerde görev yaptım. 24 Haziran’da da Yakın çevrem ve partimizin yöneticileri ile yaptığım istişareler sonucunda, ‘ben de varım’ diyorum ve milletvekili aday adayı olduğumu açıklıyorum. Amacım Aydın’a ve ülkemize hizmet etmektir.” Milletvekili Aday Adayı olduğunu dile getiren İşadamı Zakir Aksu ise, “Aydın'ı iyi tanıyan, Aydınımızın sorunlarına ve geleceğine duyarsız kalmamış biri olarak bilgi ve tecrübelerimle faydalı hizmetler yapmak istiyorum. Aydınımızın sorunlarını çözmek, kalkınma ve hizmet alanında ilimizin ihtiyacı olan projeleri hayata geçirmek için gayretle çalışacağım” ifade etti. Aynı zamanda akraba olan Subaşı ve Aksu, toplantının ardından, aileleri, dostları ve partililerle birlikte AK Parti Aydın İl Teşkilatı'na gelerek, milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Subaşı ve Aksu, aday adaylığı başvuru dosyalarını, İl Başkanı Ömer Özmen'e teslim etti. Subaşı ve Aksu, parti toplantı salonunda partililere ve basın mensuplarına birer açıklamada bulundular. Ramazan Subaşı ve Zakir Aksu, Ak Parti İl Başkanlığından ayrıldıktan sonra, Ak Parti Efeler İlçe Başkanlığına geçerek, Başkan Çağatay Gülaçtı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyarette ettiler.
İş adamları Ramazan Subaşı ve Mehmet Zakir Aksu, aileleri, dostları ve partililerle birlikte AK Parti Aydın İl Teşkilatı'na gelerek, milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı.

AYDIN- Ramazan Subaşı ve Mehmet Zakir Aksu, GAR PARK Tesisleri’nde birlikte basın toplantısı düzenledi. Yoğun katılımın olduğu toplantıya, Subaşı ve Aksu aileleri, dostları ve partililer katıldı.

Toplantıda ilk konuşan Ramazan Subaşı, milletvekili aday adaylığı için Efeler Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa ettiğini söyledi. Ailecek atadan, dededen sağ partili olduklarını belirten Subaşı, şöyle konuştu:

"Türk siyasi sahnesine çıkan AK Partimiz, Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde, ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için bugüne kadar sayısız hizmete imza attı. Böylesine ülkesine sevdalı ve fedakarca hizmet eden bir partiye, ben de faydalı olacağıma inandım ve üye oldum.

AK Partimizde, bugüne kadar çeşitli kademelerde görev yaptım. 24 Haziran’da da Yakın çevrem ve partimizin yöneticileri ile yaptığım istişareler sonucunda, ‘ben de varım’ diyorum ve milletvekili aday adayı olduğumu açıklıyorum. Amacım Aydın’a ve ülkemize hizmet etmektir.”

Milletvekili Aday Adayı olduğunu dile getiren İşadamı Zakir Aksu ise, “Aydın'ı iyi tanıyan, Aydınımızın sorunlarına ve geleceğine duyarsız kalmamış biri olarak bilgi ve tecrübelerimle faydalı hizmetler yapmak istiyorum. Aydınımızın sorunlarını çözmek, kalkınma ve hizmet alanında ilimizin ihtiyacı olan projeleri hayata geçirmek için gayretle çalışacağım” ifade etti.

Aynı zamanda akraba olan Subaşı ve Aksu, toplantının ardından, aileleri, dostları ve partililerle birlikte AK Parti Aydın İl Teşkilatı'na gelerek, milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı. Subaşı ve Aksu, aday adaylığı başvuru dosyalarını, İl Başkanı Ömer Özmen'e teslim etti. Subaşı ve Aksu, parti toplantı salonunda partililere ve basın mensuplarına birer açıklamada bulundular.

Ramazan Subaşı ve Zakir Aksu, Ak Parti İl Başkanlığından ayrıldıktan sonra, Ak Parti Efeler İlçe Başkanlığına geçerek, Başkan Çağatay Gülaçtı ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyarette ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.