Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Sponsor Arkun, Germencikspor’u yalnız bırakmıyor

SPOR 23.10.2016 - 17:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1949+ kez okundu.
 

Sponsor Arkun, Germencikspor’u yalnız bırakmıyor

GERMENCİK SPOR 1 BOZYURTSPOR 2

AYDIN- Süper Amatör Lig’de kıran kırana geçen yarışta bir maç daha geride kaldı. Germencik Şehir Stadı’nda Germencikspor’un 2-1 yenildiği maçta seyirci futbola doydu. Germencikspor bu maçı kaybetmesine rağmen Süper Amatör Lig'de yeni sponsorların da desteğiyle şampiyonluk yolunda ilerleme hedefinden vazgeçmedi. Sahaya Germencispor’un yeni sponsoru Arkun Mimarlık’ın sahibi Germencik Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Arkun'la çıkan takım maça galibiyet parolasıyla başladı. Mehmet Arkun yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Germenciksporumuza öncelikle başarılar dilerim. Germenciksporumuzu daha iyi yerlerde görmemiz için ilçemizdeki iş adamlarının takımımıza destek olmasını bekliyorum. Biz Arkun Mimarlık olarak sponsor olarak buna öncü olmaya çalıştık. Gençlerimizin daha iyi şartlarda maçlarını yapabilmesi, taraftarımızın daha iyi şartlarda maçlarımızı izleyip Germenciksporumuza destek olabilmeleri için stad yenileme çalışmalarımız başlatmak üzere ilgili makamlara yöneticilerimizle birlikte başvurularımızı yaptık. En kısa zamanda bu yenileme çalışmasının başlaması adına takipçisi olacağız ve aynı şekilde belediye başkanımız ve milletvekillerimiz de bu çalışmaların takipçisi olacaktırlar. Takımımızı inşallah bu sezon da şampiyon olup BAL’a taşıyacak olan futbolcularımıza başarılar dilerim.” Germencikspor Teknik Direktör'ü Mete Kırbıyık da yaptığı açıklamada, “Bu yıl transferlerimizi yaptık. Ekibimizi güçlendirdik. Hedef büyüdü. Şampiyon olamasak bile ilk üçü hedefliyoruz. Bu zorlu yolda tüm süper amatördeki takımlara başarılar diliyorum” dedi.
GERMENCİK SPOR 1 BOZYURTSPOR 2

AYDIN- Süper Amatör Lig’de kıran kırana geçen yarışta bir maç daha geride kaldı. Germencik Şehir Stadı’nda Germencikspor’un 2-1 yenildiği maçta seyirci futbola doydu.

Germencikspor bu maçı kaybetmesine rağmen Süper Amatör Lig'de yeni sponsorların da desteğiyle şampiyonluk yolunda ilerleme hedefinden vazgeçmedi. Sahaya Germencispor’un yeni sponsoru Arkun Mimarlık’ın sahibi Germencik Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Arkun'la çıkan takım maça galibiyet parolasıyla başladı. Mehmet Arkun yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Germenciksporumuza öncelikle başarılar dilerim. Germenciksporumuzu daha iyi yerlerde görmemiz için ilçemizdeki iş adamlarının takımımıza destek olmasını bekliyorum. Biz Arkun Mimarlık olarak sponsor olarak buna öncü olmaya çalıştık.

Gençlerimizin daha iyi şartlarda maçlarını yapabilmesi, taraftarımızın daha iyi şartlarda maçlarımızı izleyip Germenciksporumuza destek olabilmeleri için stad yenileme çalışmalarımız başlatmak üzere ilgili makamlara yöneticilerimizle birlikte başvurularımızı yaptık. En kısa zamanda bu yenileme çalışmasının başlaması adına takipçisi olacağız ve aynı şekilde belediye başkanımız ve milletvekillerimiz de bu çalışmaların takipçisi olacaktırlar.

Takımımızı inşallah bu sezon da şampiyon olup BAL’a taşıyacak olan futbolcularımıza başarılar dilerim.”

Germencikspor Teknik Direktör'ü Mete Kırbıyık da yaptığı açıklamada, “Bu yıl transferlerimizi yaptık. Ekibimizi güçlendirdik. Hedef büyüdü. Şampiyon olamasak bile ilk üçü hedefliyoruz. Bu zorlu yolda tüm süper amatördeki takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.