Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Sosyal Güvenlik Semineri düzenlendi

GENEL 21.08.2017 - 10:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4246+ kez okundu.
 

Sosyal Güvenlik Semineri düzenlendi

Aydın’ın Efeler ilçesinde “Sosyal Güvenlik” konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

AYDIN- Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü (SGK) işbirliğinde Efeler Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen “Sosyal Güvenlik” konulu bilgilendirme seminerine il genelinde tüm mesleki eğitim okul müdürleri ile okullarda çalışan görevli personellerin katıldığı belirtildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde okullarda görev yapan personellerin sosyal güvenlik kurumu ile ilgili işlemlerin daha sağlıklı yürütülmesi için sosyal güvenlik uzmanlarınca iki gün süren bilgilendirme seminerin tamamlandığı ve seminere katılan okul müdürlerine katılım belgesinin verildiği kaydedildi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde “Sosyal Güvenlik” konulu bir bilgilendirme semineri düzenlendi.

AYDIN- Aydın Milli Eğitim Müdürlüğü ile Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü (SGK) işbirliğinde Efeler Halk Eğitim Merkezi Salonunda düzenlenen “Sosyal Güvenlik” konulu bilgilendirme seminerine il genelinde tüm mesleki eğitim okul müdürleri ile okullarda çalışan görevli personellerin katıldığı belirtildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde okullarda görev yapan personellerin sosyal güvenlik kurumu ile ilgili işlemlerin daha sağlıklı yürütülmesi için sosyal güvenlik uzmanlarınca iki gün süren bilgilendirme seminerin tamamlandığı ve seminere katılan okul müdürlerine katılım belgesinin verildiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.