Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Söke’de açık hava sinema keyfi yaşanıyor

KÜLTÜR 09.08.2017 - 17:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3494+ kez okundu.
 

Söke’de açık hava sinema keyfi yaşanıyor

Söke Belediyesi’nin yaz aylarında geleneksel hale getirdiği açık hava sinema günleri başladı.

AYDIN- Sinema günlerinin ilk gününde DAĞ-2 adlı filmin gösterimi yapıldı. Sökeli sinemaseverlerin yoğun ilgisi dikkat çekti. Söke Belediyesi’nin açık hava sinema günlerinde bir kez daha nostalji yaşatılıyor. İstasyon Caddesi Lima Restaurant yanı, eski zirai donatım bahçesinde yapılan sinema günlerinde bu sezon vizyonda öne çıkan filmler sinemaseverlerle paylaşılıyor. Film gösteriminde Söke Belediyesi'nce izleyicilere meşrubat ikram edilmesi etkinliği daha da keyifli hale getiriyor. Söke de hafta sonuna kadar sürecek açık hava sinema günlerinde 9 Ağustos Çarşamba akşamı baş rollerini Murat Boz’un oynadığı “Dönerse Senindir”, 10 Ağustos Perşembe akşamı Ata Demirer’in başrol oynadığı “Olanlar Oldu”, 11 Ağustos Cuma günü akşamı ise komedi filmi “Çalgı Çengi-İkimiz” adlı film gösterimde olacak.
Söke Belediyesi’nin yaz aylarında geleneksel hale getirdiği açık hava sinema günleri başladı.

AYDIN- Sinema günlerinin ilk gününde DAĞ-2 adlı filmin gösterimi yapıldı. Sökeli sinemaseverlerin yoğun ilgisi dikkat çekti.

Söke Belediyesi’nin açık hava sinema günlerinde bir kez daha nostalji yaşatılıyor. İstasyon Caddesi Lima Restaurant yanı, eski zirai donatım bahçesinde yapılan sinema günlerinde bu sezon vizyonda öne çıkan filmler sinemaseverlerle paylaşılıyor. Film gösteriminde Söke Belediyesi'nce izleyicilere meşrubat ikram edilmesi etkinliği daha da keyifli hale getiriyor.

Söke de hafta sonuna kadar sürecek açık hava sinema günlerinde 9 Ağustos Çarşamba akşamı baş rollerini Murat Boz’un oynadığı “Dönerse Senindir”, 10 Ağustos Perşembe akşamı Ata Demirer’in başrol oynadığı “Olanlar Oldu”, 11 Ağustos Cuma günü akşamı ise komedi filmi “Çalgı Çengi-İkimiz” adlı film gösterimde olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.