Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Söke’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında coşku

GÜNCEL 30.08.2016 - 16:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3968+ kez okundu.
 

Söke’de 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarında coşku

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. Yıldönümü Söke’de gerçekleşen törenle kutlandı.

AYDIN -Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen kutlama törenine İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Garnizon Komutan Vekili Personel Albay Hasan İhsan Kızgınçelik, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran Söke Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı başta olmak üzere protokolün diğer üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende; günün anlamına ilişkin konuşmayı Garnizon komutanlığından P. Teğmen Halis Koyuncu yaptı. 30 Ağustos’un sadece zafer olmadığını, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı gün olduğunu söyleyen Halis Koyuncu; “30 Ağustos’ta çağdaş uygarlık düzeyinin yakalanması için adımlar atılmıştır. Zaferin kazanılmasında ordusuyla tek vücut olan Türk Milletinin payı çok büyüktür. Bize düşen Cumhuriyetin temel değerlerini korumak ve yaşatmaktır. Bilinmelidir ki Türk Ordusu vatan, millet ve bayrak sevgisi ile güçlüdür ve kanının son damlasına kadar vatanı savunacaktır. TSK dün olduğu gibi bugün de ulusumuzu korumak için görevinin başındadır” dedi. Teğmen Halis Koyuncu konuşmasında başta Ulu Önder Mustafa Kelam Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını veren tüm aziz şehitleri anarak sözlerini tamamladı.
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 94. Yıldönümü Söke’de gerçekleşen törenle kutlandı.

AYDIN -Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen kutlama törenine İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Söke Garnizon Komutan Vekili Personel Albay Hasan İhsan Kızgınçelik, Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran Söke Cumhuriyet Başsavcısı Burhan Bölükbaşı başta olmak üzere protokolün diğer üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan törende; günün anlamına ilişkin konuşmayı Garnizon komutanlığından P. Teğmen Halis Koyuncu yaptı.

30 Ağustos’un sadece zafer olmadığını, Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı gün olduğunu söyleyen Halis Koyuncu; “30 Ağustos’ta çağdaş uygarlık düzeyinin yakalanması için adımlar atılmıştır. Zaferin kazanılmasında ordusuyla tek vücut olan Türk Milletinin payı çok büyüktür. Bize düşen Cumhuriyetin temel değerlerini korumak ve yaşatmaktır. Bilinmelidir ki Türk Ordusu vatan, millet ve bayrak sevgisi ile güçlüdür ve kanının son damlasına kadar vatanı savunacaktır. TSK dün olduğu gibi bugün de ulusumuzu korumak için görevinin başındadır” dedi.

Teğmen Halis Koyuncu konuşmasında başta Ulu Önder Mustafa Kelam Atatürk olmak üzere vatan uğruna canlarını veren tüm aziz şehitleri anarak sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.